Με αυτόν τον παίκτη αρχίζει η νέα εποχή στην Παρί, προχωράει με νέο συμβόλαιο η ομάδα

14:27 16/2/2024 - Πηγή: Contra

Η ΠΣΖ πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Εμπαπέ και να μπει σε μία νέα εποχή. Η οικονομική δύναμη η οποία διαθέτει η συγκεκριμένη ομάδα της επιτρέπει να κινηθεί δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Ήδη έχουν το φως της δημοσιότητας πολλές από τις προθέσεις της διοίκησης.

Αρχικά, η ομάδα θα ενισχυθεί με τρεις παίκτες στη μετά-Εμπαπέ εποχή. Έχετε ήδη διαβάσει πως η ΠΣΖ στοχεύει στην απόκτηση ενός world

class επιθετικού, ενός κορυφαίου μέσου κι ενός ταλαντούχου κεντρικού αμυντικού. Μάλιστα, και ονόματα έχουν ήδη προκριθεί...

Για παράδειγμα έχει αρχίσει και παίζει δυνατά ότι η Παρί θα πληρώσει τα 130.000.000 ευρώ που απαιτούνται για να κάνει δικό της τον Βίκτορ Όσιμεν της Νάπολι.

Πάμε, τώρα, και στα φρέσκα κουλούρια που αφορούν τον ποδοσφαιριστή ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας και θα σηματοδοτήσει την είσοδο στη νέα εποχή. Ο λόγος για τον Ζάϊρ-Εμερί. Ο 17χρονος φαίνεται πως θα είναι το επόμενο brand των Παριζιάνων γι' αυτό και τρέχουν ήδη οι διαδικασίες για το νέο του συμβόλαιο.

Το κλαμπ και ο παίκτης μαζί με τον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες έχουν συμφωνήσει σε όλα και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται ανακοίνωση. Το deal είναι συμφωνημένο και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή αλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρεάλ δείχνει στον Εμπαπέ ποιος είναι το αφεντικό

Η κίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ που έγινε το μυστικό για να μην κλείσει η πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης

Keywords
Τυχαία Θέματα