Με τόσα χρήματα πουλάει η Ατλέτικο τον Φέλιξ, ποια η αντιπρόταση της Μπαρτσελόνα

14:34 16/10/2023 - Πηγή: Contra

Στην Μπαρτσελόνα με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετακόμισε ο Ζοάο Φέλιξ στην εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Τόσο οι μπλαουγκράνα όσο και ο ποδοσφαιριστής είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την μέχρι στιγμής συνεργασία τους και γίνονται ήδη οι απαραίτητες διεργασίες προκειμένου να εξασφαλιστεί η παραμονή του Πορτογάλου στην ομάδα και σε βάθος χρόνου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Καταλανική SPORT, η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται

πως ζητά για την πώληση του ποδοσφαιριστή ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 ευρώ, ποσό που δεν είναι σε θέση να καταβάλει η Μπαρτσελόνα εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το FFP.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω μέσο, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε φέρεται πρόθυμη να δώσει στους μπλαουγκράνα την επιλογή να πληρώσουν το εν λόγω ποσό σε τρεις διαφορετικές δόσεις ανά χρόνο, αρχής γενομένης από το καλοκαίρι του 2024.

Η Μπάρτσα θεωρεί πως ακόμα κι έτσι τα χρήματα είναι αρκετά και εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε εκ νέου δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ώστε να τον αγοράσει τότε με λιγότερα χρήματα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Τσάβι θεωρεί πως αν δανειστεί για ακόμα μία χρόνια τον Πορτογάλο, θα έχει τον χρόνο ώστε να κάμψει τις αντιστάσεις της Ατλέτικο και να τον κάνει δικό της με ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως πριν ο Φέλιξ πάει με τη μορφή δανεισμού στην Μπαρτσελόνα, υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με μειωμένες αποδοχές, μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώτη μεγάλη αλλαγή που θα ζητήσει ο Ράτκλιφ από τους Γκλέιζερς αν αγοράσει το 25%

Νέα ανατροπή με το μεγάλο αστέρι της Αλ Ιτιχάντ:Υπολογίζεται αλλά μόνο για λίγα ματς

Ο Αντσελότι έχει υπογράψει εδώ και μήνες με την Βραζιλία αλλά εξακολουθεί να λέει "παραμύθια"

Keywords
Τυχαία Θέματα