Μίλαν: Είναι οριστικό, ο λαμπρός κύκλος του έκλεισε και ο σύλλογος μπαίνει σε νέα εποχή στο τέλος της σεζόν

13:11 20/4/2024 - Πηγή: Contra

Η Μίλαν αν και για μερικά χρόνια είχε πάψει να θυμίζει την παντοδύναμη που ήταν -εντός και εκτός Ιταλίας- η κατάσταση άλλαξε ριζικά το 2019. Η πρόσληψη του Στέφανο Πιόλι σε συνδυασμό με την συνεργασία με πολύ ικανά στελέχη εντός συλλόγου όπως ο Πάολο Μαλντίνι, έφερε την μεγάλη αλλαγή.

Η Μίλαν τα επόμενα χρόνια άρχισε να μεγαλώνει και κυρίως να διεκδικεί. Το πρωτάθλημα πλέον δεν άνηκε δικαιωματικά στην Γιουβέντους και ο ανταγωνισμός στο ιταλικό πρωτάθλημα αυξήθηκε, γεγονός που βοήθησε εν πολλοίς στην βελτίωση της δυναμικής πολλών ομάδων.

Η Μίλαν

άρχισε σταδιακά να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια προς την κορυφή και έδειχνε πλέον πεινασμένη. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2021 σηματοδότησε την πλήρη επιστροφή του κοιμώμενου γίγαντα και φυσικά μεγάλο μερίδιο σε αυτή την εξέλιξη είχε ο αρχιτέκτονας της ομάδας, Πιόλι.

Τώρα όμως ήρθε η στιγμή η ομάδα να αλλάξει σελίδα .Τα σχέδια της Μίλαν παραμένουν ξεκάθαρα, καθώς ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Συναντήσεις και τα βήματα θα προχωρήσουν τις επόμενες εβδομάδες, αλλά η θέση του συλλόγου παραμένει η ίδια εδώ και μήνες. Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και θα ανοίξει ένας νέος για τους "Ροσονέρι".

Η Μίλαν βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Πιόλι, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει κλειδώσει μέχρι στιγμής κάποιο όνομα. Η ομάδα δουλεύει μεθοδικά το ζήτημα, αφού η κρισιμότητα μίας τέτοιας απόφασης για το μέλλον της είναι μεγάλη.

Διαβάστε περισσότερα

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε εκτός από την Ρεάλ και τώρα η Μπάγερν την πληγώνει με μία απάντηση μαχαιριά

Η Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε για τα επεισόδια με την Παρί, κόστισαν οι επιθέσεις σε Ντεμπελέ

Keywords
Τυχαία Θέματα