Μουντιαλ 2022: Ο Μπενζεμά θα βρεί το "Φαινόμενο" σε μία ξεχωριστή λίστα, αν η Γαλλία στεφθεί πρωταθλήτρια

14:09 18/12/2022 - Πηγή: Contra

Έφτασε η ώρα του μεγαλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Αργεντινή και την Γαλλία (18/12, 17:00) με τους παίκτες και των δύο ομάδων να ονειρεύονται την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Στο ρόστερ και των δύο υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στη διοργάνωση και είναι πιθανό να στεφθούν παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Από το 1930 μέχρι και σήμερα 101 είναι μέχρι στιγμής οι ποδοσφαιριστές που ενώ έχουν στη συλλογή τους Παγκόσμιο Κύπελλο δεν αγωνίστηκαν ούτε λεπτό

σ' αυτό.

Ένας από αυτούς δεν αποκλείεται να είναι μετά το τέλος του τελικού και ο Καρίμ Μπενζεμά καθώς ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν τον αντικατέστησε από την αρχική λίστα που δήλωσε στην FIFA λίγο πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

Και άλλα μεγάλα ονόματα όμως έχουν στη συλλογή τους Μουντιάλ στο οποίο δεν αγωνίστηκαν, με τον Ρονάλντο Ναζάριο το 1994 να ξεχωρίζει από τη συγκεκριμένη λίστα, ο οποίος βέβαια ήταν μόλις 17 χρόνων όταν κλήθηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Βραζιλιάνος είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Μουντιάλ που ενώ δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό σε δύο Μουντιάλ, έχει ισάριθμες κατακτήσεις.

Ο λόγος για τον Χοσέ Μασία, κατά κόσμον Πέπε που ενώ ήταν στη λίστα της ομάδας δεν αγωνίστηκε τόσο στο Μουντιάλ του 1958 όσο και σ'αυτό του 1962 που κατέκτησε η Βραζιλία

Αυτοί είναι οι πιο γνωστοί στο ευρύ κοινό Παγκόσμιοι πρωταθλητές χωρίς λεπτό συμμετοχής στη συγκεκριμένη διοργάνωση:

Πέπε( Χοσέ Μασία), Μουντιάλ 1958, 1962 Ρονάλντο Ναζάριο, Μουντιάλ 1994 Βίκτορ Βαλντεζ, Μουντιάλ 2010 Ραούλ Αλμπιόλ, Μουντιάλ 2010 Πέπε Ρέινα, Μουντιάλ 2010 Διαβάστε Περισσότερα

Ελβετός παίκτης σκοτώθηκε στην πισίνα στις διακοπές του

Instagram, ποιες είναι οι δέκα ομάδες με τους περισσότερους ακόλουθους

Μουντιάλ 2022, Ζιντάν: Ο λόγος που αρνήθηκε την πρόσκληση

Keywords
Τυχαία Θέματα