Μουρίνιο και Μπάγερν Μονάχου σκέφτονται να συνυπάρξουν

19:56 11/2/2024 - Πηγή: Contra

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε σύγχυση μιας και η βαριά ήττα με 3-0 από την Μπάγερν Λεβερκούζεν έχει ανεβάσει την αμφισβήτηση στα ύψη. Αυτό ισχύει ως έναν βαθμό για τους παίκτες, αλλά κυρίως επηρεάζει τον προπονητή της.

Ο Τόμας Τούχελ δεν έχει πείσει μέχρι πρότινος ότι μπορεί να οδηγήσει τους Βαυαρούς σε μονοπάτια επιτυχιών, τουλάχιστον όχι εύκολα. Αυτή την στιγμή η καρέκλα του τρίζει, όμως υπάρχει ακόμα χρόνος κατά την διάρκεια του οποίου θα «μιλήσουν» τα αποτελέσματα και οι πιθανοί

τίτλοι.

Επειδή λοιπόν το ενδεχόμενο να το ανακάμψει ο Γερμανός και η ομάδα δεν μοιάζει να έχει ικανοποιητικές πιθανότητες, η ομάδα υποστηρίζεται πως κοιτά αλλού…

Ο Μουρίνιο πρόσφατα έμεινε χωρίς ομάδα και επιθυμεί να αναλάβει ομάδα από το πάνω ράφι. Η Μπάγερν από την μεριάς της, το έχει στη λίστα και εξετάζει προσεκτικά και διακριτικά της επιλογές τις.

Ο «Special One» πάντως ακούγεται πως παν ενδεχόμενο έχει ξεκινήσει να μαθαίνει γερμανικά και είναι έτοιμος.

Το αν θα καταλήξει η Μπάγερν να αντικαταστήσει τον Τούχελ με άλλον προπονητή και δη τον Μουρίνιο θα το μάθουμε αυτό το καλοκαίρι το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο «προπονητολογία».

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιμη η Τσέλσι να κλέψει τον «Ιπτάμενο Ολλανδό» από την Γιουνάιτεντ

Ο δανεικός που «τσίμπησε» την Μπάγερν και κάνει τον Τούχελ να νευριάζει

Keywords
Τυχαία Θέματα