Νιούκαστλ: Αν μπει UCL, κινείται για παίκτη 100 εκατ.

13:51 17/5/2023 - Πηγή: Contra

Κοντά στην κατάκτηση μιας εκ των τεσσάρων προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου βρίσκεται η Νιούκαστλ.

Οι "καρακάξες" αποτελούν μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν τηρώντας σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους το οργανόγραμμα, χωρίς να ξεφύγουν οικονομικά, όπως έκανε για παράδειγμα η Τσέλσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, αν επιτευχθεί ο στόχος του UCL,

οι ιθύνοντες της ομάδας αναμένεται να γίνουν παραπάνω... ανοιχτοχέρηδες, προκειμένου η ομάδα να είναι όσο περισσότερο ανταγωνιστική γίνεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Έτσι, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά είναι αυτή του Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Τσέλσι αλλά οι απαιτήσεις ύψους 90.000.000 της Ατλέτικο για την παραχώρησή του δυσκολεύουν την παραμονή του.

Η Νιούκαστλ είναι διατεθειμένη να κάνει το μπαμ με την περίπτωση του Πορτογάλου, ποντάροντας και στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Premier League.

Θυμίζουμε πως ο Φέλιξ αποχώρησε από την Ατλέτικο τον Γενάρη εξαιτίας των κακών σχέσεών του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος θα βρίσκεται στον σύλλογο τουλάχιστον μέχρι το 2024.

Διαβάστε Περισσότερα

Ίντερ: Ο Ζανέτι ξεκαθάρισε την κατάσταση για τον "κίλλερ" των Νερατζούρι

Νεϊμάρ: Πήγε σε πάρτι στην Βαρκελώνη εν αγνοία της Παρί

Λουκάκου: Ο Ανρί ζήτησε την φανέλα του αλλά αυτός ντρεπόταν να μείνει γυμνός

Keywords
Τυχαία Θέματα