Ο Αντσελότι κινδυνεύει με 5 χρόνια φυλάκισης

12:34 6/3/2024 - Πηγή: Contra

Η Εισαγγελία της Ισπανίας επιδιώκει την επιβολή ποινής φυλάκισης πέντε ετών στον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, για φορολογική απάτη.

Σύμφωνα με δημοσιέυματα, ο Αντσελότι αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για εξαπάτηση του Δημοσίου για πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ από το 2014 έως το 2015 κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Εισαγγελία ζητά τώρα ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και εννέα μηνών για τον Ιταλό.

Το θέμα αφορά το γεγονός ότι ο Αντσελότι συμπεριέλαβε στη φορολογική του δήλωση

μόνο τις αμοιβές από τη δουλειά του ως προπονητής της Μαδρίτης και δεν συμπεριέλαβε τα έσοδα από τα δικαιώματα εικόνας. Τα ποσά φαίνεται να είναι 386.361 ευρώ το 2014 και 675.718 ευρώ το 2015.

Φυσικά μία τέτοια εξέλιξη, μπορεί να επηρεάσει πολλά. Αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή, λόγω της σημαντικότητας της υπόθεσης, αλλά και των πιθανών ποινών δεν αποκλείεται να υπονομευτεί το μέλλον του Αντσελότι στη Ρεάλ. Σε μία τέτοια περίπτωση οι Μαδριλένοι θα χρειαστεί να βγουν άμεσα στην αγορά για αντικαταστάτη. Όπως και να έχει, η υπόθεση θα έχει και άλλα επεισόδια και επομένως θα χρειαστεί να υπάρξει υπομονή μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα

O νεός Capitano της Ρόμα κουμαντάρει το λαβωμένο πλοιάριο σαν άλλος Άχαμπ

Σκάουτερ του Big-6 είχε απορρίψει Σάντσο όταν ήταν περιζήτητος

Keywords
Τυχαία Θέματα