Ο εξαφανισμένος μάγος της Ρεάλ δήλωσε βροντερό παρών και άφησε πίσω του τον φόβο

12:13 11/3/2024 - Πηγή: Contra

Το πρώτο του τέρμα με την φανέλα των Λος Μπλάνκος και έπεται συνέχεια λαμπερή. Το περασμένο καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεψε μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η μεταγραφή δημιούργησε τεράστιες προσδοκίες, ωστόσο οι τραυματισμοί πήγαν πολύ πίσω τον νεοαποκτηθέντα με αποτέλεσμα αρκετοί να θεωρήσουν ότι πρόκειται για "καμένη" περίπτωση. Ο ίδιος όμως ουδέποτε τα παράτησε, ενώ από πίσω του είχε την στήριξη και την εμπιστοσύνη του Αντσελότι.

Ο προπονητής της Ρεάλ παραείναι έμπειρος για να "κάψει" τον νεαρό Αρντά Γκιουλέρ και με το που του έδωσε την ευκαιρία, ο Τούρκος μέσος έλαμψε.

Ο 19χρονος πέτυχε το πρώτο του τέρμα κάνοντας το 4-0 για την ομάδα του απέναντι στην Θέλτα. Ο Ιταλός coach της Ρεάλ αισθάνεται δικαιωμένος και πλέον είναι στο χέρι του παίκτη να αξιοποιεί της ευκαιρίες του. Αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα μεγάλα prospects της Ισπανικής ομάδας η οποία με απόφαση του Φλορεντίνο Πέρεθ έχει χτίσει έναν νεαρό κορμό ποιοτικών παικτών με στόχο να "τρομοκρατούν" για πολλά χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κέιν είναι ο βασιλιάς της "τρίλιζας" στην bundesliga, έσπασε νέο ρεκόρ

Ο Κέιν είναι ο βασιλιάς της "τρίλιζας" στην bundesliga, έσπασε νέο ρεκόρ

Keywords
Τυχαία Θέματα