Ο Κλοπ είναι τρελαμένος με έναν ποδοσφαιριστή του και δεν κοιτά πλέον πίσω

13:00 30/3/2024 - Πηγή: Contra

Ο Κλοπ δεν έχει λόγο να μην είναι ευχαριστημένος με το φετινό ρόστερ της Λίβερπουλ. Οι αποχωρήσεις σε συνδυασμό με τις αφίξεις καινούριων προσώπων στο Άνφιλντ πραγματικά έχουν πραγματικά "επαναφορτίσει" την δυναμική της ομάδας. Περισσότερη ενέργεια, περισσότερη δίψα και ποιότητα...

Πέρυσι, η Λίβερπουλ τερμάτισε μόλις και μετά βίας στην 5η θέση της Premier League. Η ομάδα έδειχνε να έχει ξεμείνει από ενέργεια, κυρίως στον άξονα, και για αυτό τον λόγο οι αμυντική της γραμμή δεχόταν

όλο το βάρος και την πίεση και σε καμία περίπτωση συνολικά δεν μπορούσε με συνέπεια να εφαρμόσει το άμεσο ποδόσφαιρο του Κλοπ.

Φέτος όμως η εικόνα άλλαξε. Παίκτες που είχαν κουραστεί σωματικά και πνευματικά αποχώρησαν, όπως οι Φαμπίνιο, Χέντερσον και Μίλνερ, ενώ επίσης ο μονίμως τραυματισμένος Τιάγκο είναι μέχρι σήμερα απών και αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Την θέση αυτών των παικτών πήραν οι Έντο, Μακ Άλιστερ και Σόμποσλαι οι οποίοι έδωσαν ποιότητα και φρεσκάδα στον άξονα ενώνοντας ξανά την άμυνα και την επίθεση με το κέντρο. Η αλλαγή είναι τεράστια, αφού η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ στην τελευταία χρονιά του Κλοπ διεκδικεί στα ίσια το πρωτάθλημα μαζί με τις Σίτι και Άρσεναλ.

Ο Γερμανός τεχνικός είναι ευγνώμων για τους παίκτες του και ενδεικτικό παράδειγμα είναι οι δηλώσεις του για τον Μακ Άλιστερ.

"Ο Μακ Άλιστερ είναι ένας κορυφαίος, κορυφαίος, κορυφαίος παίκτης. Είναι κάτι φανταστικό, τον αγαπώ".

"Είχαμε αυτή καλή αίσθηση όταν τον υπογράψαμε και εκπλήρωσε όλες τις προσδοκίες και ακόμη περισσότερο".

"Σούπερ επιρροή, σούπερ έξυπνος. Σπουδαίος τύπος. Του αρέσει επίσης να παίζει για τη Λίβερπουλ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά".

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κλοπ είναι τρελαμένος με έναν ποδοσφαιριστή του και δεν κοιτά πλέον πίσω

Ο Τσάμπι Αλόνσο μίλησε για την απόφασή του να μείνει στην Λεβερκούζεν

Keywords
Τυχαία Θέματα