Ο λόγος που ο Τεν Χαχ έγινε αυτόχειρας και έμεινε στον άσσο

18:13 9/3/2024 - Πηγή: Contra

Γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να σπάσει τον δανεισμό του Ρεγκιλόν και... έχει πλέον μηδέν αριστερά μπακ; Η εξήγηση παραξενεύει και εν τέλει αποδείχθηκε πως η αρχική σκέψη ήταν λανθασμένη.

Ο Τεν Χαχ ,μετά την κατακραυγή φιλάθλων, καθώς και την αντίδραση του παίκτη, μίλησε σχετικά με την απομάκρυνση του Ισπανού. Η απόφαση ήταν δική του η οποία πάρθηκε ωστόσο αφότου είχε συμβουλευτεί τους ειδικούς.

Οι δηλώσεις

"Το ιατρικό επιτελείο με διαβεβαίωσε ότι ο Σο και ο Μαλάσια θα είναι και οι δύο σε φόρμα τον Ιανουάριο και έτσι θα έχετε δύο αριστερούς αμυντικούς".

"Μετά έχεις έναν τρίτο, οπότε πάντα θα πρέπει να απογοητεύω έναν αμυντικό".

Η σκέψη του Ολλανδού ναι μεν αφουγκραζόταν την ισορροπία στα αποδυτήρια και την ενότητα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται να παίρνονται τέτοια ρίσκα σε ομάδα τους μεγέθους του συλλόγου της Γιουνάιτεντ. Το βάθος στον πάγκο είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα και μερικές φορές αποδεικνύεται και απαραίτητο στον μεγάλο αριθμό αγώνων της Premier League και των υπόλοιπων διοργανώσεων.

Δεν είναι σοφό ένας προπονητής να βάζει την ικανοποίηση του παίκτη πάνω από την ομάδα, πόσο μάλλον σε αυτή την περίπτωση που αφενός η ομάδα έμεινε χωρίς παίκτη στη θέση και αφετέρου ο παίκτης εν τέλει αποχώρησε από την Γιουνάιτεντ άγαρμπα δημιουργώντας ένα κακό κλίμα στα αποδυτήρια.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αντσελότι ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Βινίσιους

Είπε όχι σε 200 εκατομμύρια η Μπαρτελόνα για παίκτη

Keywords
Τυχαία Θέματα