Ο Νεϊμάρ έριξε στα "τάρταρα" τις απαιτήσεις του με στόχο την μεγάλη επιστροφή

10:35 12/8/2023 - Πηγή: Contra

Στα "μαχαίρια" βρίσκονται Νειμάρ και Παρί Σεν Ζερμέν, με τα τελευταία δημοσιεύματα να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να λύσουν άμεσα τη συνεργασία τους και ο Βραζιλιάνος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με το ElChiringuito, ο Νέι έχει ως στόχο την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα κάτι το οποίο όμως μπορεί να γίνει είτε αν μείνει ελεύθερος είτε αν αποκτηθεί από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, όπως ακούγεται το τελευταίο διάστημα, και έπειτα να παραχωρηθεί δανεικός στους μπλαουγκράνα.

Ακόμα

κι έτσι βέβαια πρέπει να ρίξει αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις, κάτι που όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, είναι διατεθειμένος να κάνει.

Έτσι, ο σταρ της Παρί φέρεται πως έχει πει στη διοίκηση της Μπάρτσα πως είναι πρόθυμος να αμείβεται μέχρι και με 13.000.000 ευρώ ετησίως προκειμένου να επιστρέψει.

Πάντως, πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Τσάβι να μην "καίγεται" για την απόκτηση του Νεϊμάρ καθώς θεωρεί πως μ' αυτόν τον τρόπο θα χαλάσει το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Σέρχιο Ράμος: Αυτή είναι η επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του Ισπανού στόπερ

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημερας

Η Φούλαμ έκλεισε πρώην άσο της Μπαρτσελόνα

Keywords
Τυχαία Θέματα