Ο Ντε Χέα έγινε φάντασμα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση, δεν τον θέλει κανείς ή δεν θέλει κανέναν εκείνος;

15:27 23/4/2024 - Πηγή: Contra

Ο Νταβίντ Ντε Χέα μετά από 12 χρόνια και ένα άδοξο τέλος ακολούθησε χωριστούς δρόμους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα δεν έχει αναβαθμιστεί απαραίτητα στην θέση του τερματοφύλακα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με αυτοπεποίθηση πως -με βάση την φετινή απόδοση των "Κόκκινων Διαβόλων"- ο αντικαταστάτης είναι υποδεέστερος συνολικά.

Όμως, ποια ήταν η κατάληξη του Ισπανού πορτιέρε μετά το συναινετικό διαζύγιο;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν προκύψει εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του. Πέρα από ένα φημολογούμενο φλερτ

μεταξύ εκείνου και της Μπέτις -το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί σαν πηροφορία- δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο παραδέχθηκε πως δεν έχει καμία πληροφόρηση για τον πρώην τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ και αυτή η πραγματικότητα εγείρει ερωτήματα.

Αν φαινομενικά ο Ντε Χεά δεν υπάρχει στον μεταγραφικό χάρτη, αυτό θα οφείλεται σε 2 σενάρια. Είναι πιθανό ο ίδιος πλέον να μην έχει καταφέρει να πείσει πως αξίζει μία θέση στο κορυφαίο επίπεδο και για αυτό ουδεμία ομάδα εμφανίζεται δραστήρια. Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, ο ίδιος ο παίκτης έχει κόψει τις γέφυρες ή έχει απορρίψει τις υπάρχουσες ευκαιρίες.

Όποιος και να είναι ο πραγματικός λόγος, η πραγματικότητα είναι μία και δεν αλλάζει. Όσο καιρό ο 33χρονος δεν υπογράφει σε μία ομάδα, άλλο τόσο υποτιμάται η αξία του και το όνομά του εν γένει στην αγορά. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν είναι καθόλου απίθανο να τερματίσει την καριέρα του άδοξα και μακριά από τα γήπεδα...

Διαβάστε περισσότερα

Οι Σαουδάραβες δεν εγκατέλειψαν τον Ντε Μπρούινε, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζει πρόταση

Γιατί είναι αλλιώς να είσαι ο Μόντριτς, η μεγάλη επιθυμία του μέντορα της Ρεάλ Μαδρίτης

Keywords
Τυχαία Θέματα