Ο παίκτης που η Ρεάλ έχει βάλει πάνω στον Ντέιβις για το "ψήσιμο" της μεγάλης μεταγραφής

12:17 7/10/2023 - Πηγή: Contra

Μετά από τις θητείες των Ρομπέρτο Κάρλος και Μαρσελό στην Ρεάλ Μαδρίτης η διοίκηση της κορυφαίας ομάδας του Champions League δεν έχει βρει τον κατάλληλο παίκτη για τη διάδοχη κατάσταση. Ο Μεντί δεν έδεσε ενώ ο Γκαρθία δεν έχει πείσει τον Κάρλο Αντσελότι.

Όλα τα παραπάνω έχουν φέρει τον Ιταλό προπονητή στη θέση να παίζει με τον Καμαβινγκά στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η απόφαση της απόκτησης αριστού μπακ παγκοσμίου επιπέδου μοιάζει τελική με τον Αλφόνσο Ντέιβις

να είναι ο νούμερο ένα στόχος. Η Ρεάλ Μαδρίτης, λοιπόν, φαίνεται πως θα εκμεταλλευτεί όλα τα όπλα για να πάρει τον παίκτη από τον Μόναχο.

Το πιο βασικό είναι πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή εκπνέει το 2025 οπότε το καλοκαίρι του 2024 το deal ενδεχομένως να γίνει με λιγότερα χρήματα από αυτά που θα αξιώναν οι Βαυαροί σε διαφορετική περίπτωση. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί στο παρελθόν με τον Τόνι Κρόος, αλλά και με τον Κουρτουά που δεν ανανεώσε με την Τσέλσι προτού τον αγοράσουν οι Μαδριλένοι.

Επίσης, η Μπάγερν έχει δημιουργήσει χάος γύρω από τον Καναδό καθώς οι συζητήσεις της επέκτασης με τον Ντέιβις άνοιξαν αλλά σταμάτησαν...

Παράλληλα, βέβαια, η Ρεάλ -σύμφωνα με τον ατζέντη του 23χρονου αριστερού μπακ- φέρεται να έχει ρίξει στη μάχη και τον Αλάμπα. Οι δύο ποδοσφαιριστές έπαιξαν μαζί τρία χρόνια στην Μπάγερν είναι καλοί φίλοι και μιλούν συχνά πυκνά ιδιαιτέρως χωρίς ωστόσο ο μάνατζερ να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Ο Ντέιβις έγινε κάτοικος Μονάχου το 2019 με μεταγραφή 14.000.000 ευρώ από το Βανκούβερ και στο κατόπι εκτός από την Ρεάλ φέρονται να βρίσκονται και οι Σίτι, Τσέλσι.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ιταλοί "διώχνουν" τον Μουρίνιο και δείχνουν το φαβορί για ν' αναλάβει την Ρόμα

Αυτό είναι το αδιανόητο σπίτι με το αδιανόητο ενοίκιο που τσεκάρει ο Κέιν στο Μόναχο

Ο CEO της Σασουόλο απορεί (και καλά κάνει) που κανείς δεν έχει αγοράσει τον καλύτερό του παίκτη

Keywords
Τυχαία Θέματα