Ο Ζόρζε Μέντες στήνει νέο μαγαζί στην Αγγλία με τεράστιο "μπαμ" που δεν είναι ο Ρονάλντο

13:18 12/12/2022 - Πηγή: Contra

Η Άστον Βίλα τάραξε την Premier League όταν ανακοίνωσε πως νέος προπονητής της αναλαμβάνει ο Ουνάι Έμερι. Το αγγλικό κλαμπ, μάλιστα, πλήρωσε τη ρήτρα 6.000.000 ευρώ στη Βιγιαρεάλ για να απελευθερώσει τον Ισπανό κόουτς. Διαμεσολαβητής σε αυτή τη μεγάλη κίνηση ήταν ο Ζόρζε Μέντες.

Ο Πορτογάλος ατζέντης δεν λειτουργεί απευθείας ως εκπρόσωπος του Έμερι, αλλά ήταν αυτός που του έφερε την πρόταση στο τραπέζι λόγω των καλών σχέσεων που διατηρεί με τη διοίκηση της ομάδας. Και έχει και

συνέχεια η συνεργασία αυτή...

Σύμφωνα με το Athletic, αλλά και αγγλικά Μέσα, ο Ζόρζε Μέντες θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στο Λονδίνο για να συζητήσει με την Άστον Βίλα (σ.σ. και την Νιούκαστλ) το θέμα του Ζοάο Φέλιξ! Ο Πορτογάλος επιθετικός θέλει να φύγει τον Ιανουάριο από την Ατλέτικο και όπως φαίνεται ο Μέντες παλεύει να τον βάλει στην αγγλική αγορά από χαμηλά.

Μία κίνηση όπως του Φέλιξ στην Άστον Βίλα θα είναι πραγματικό "μπαμ", καθώς μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος αποκτήθηκε από την Ατλέτικο μ' ένα ποσό πάνω από 120.000.000 ευρώ μόλις πριν από τρία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ, έχει αντικαταστήσει Μόντριτς - Κρόος για τα επόμενα 10 χρόνια αθόρυβα

Μέσι, συμπαίκτης του έδωσε την "κατσίκα" στον Ρονάλντο

Μπάγερν: Το σκι του Νόιερ, αλλάζει τη ζωή κορυφαίου κίπερ του Μουντιάλ 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζόρζε Μέντες, Αγγλία, Ρονάλντο,zorze mentes, anglia, ronalnto