Οι Σαουδάραβες δίνουν στον Εμπαπέ το συμβόλαιο του Μέσι με μία μαδριλένικη τροποποίηση

12:42 24/7/2023 - Πηγή: Contra

Οι Σαουδάραβες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τα οικονομικά ζητήματα μίας μεταγραφής και γι' αυτό μετά από τις εξελίξεις στην Παρί για την υπόθεση Εμπαπέ (σ.σ. κόπηκε από το τουρ της ομάδας σε Ιαπωνία/Κορέα) έβαλαν μπρος τις μηχανές για να τον φέρουν στο νέο παραδεισένιο χρηματικά προορισμό του ποδοσφαίρου.

Ήδη τα δημοσιεύματα για τις προθέσεις των Σαουδαράβων αναφορικά με τον Κιλιάν Εμπαπέ δίνουν και παίρνουν. Κυριαρχούν, φυσικά, τα οικονομικά δεδομένα. Αυτό που υποστηρίζουν τα Μέσα είναι ότι στον Γάλλο σούπερ σταρ

θα προσφερθεί ένα συμβόλαιο αλά Μέσι, αυτό δηλαδή που του έδιναν προτού αποφασίσει να παίξει στο MLS.

Συγκεκριμένα, από τη Μέση Ανατολή είναι διατεθειμένοι να δώσουν στον αρχηγό της εθνικής Γαλλίας 200.000.000 ευρώ το χρόνο και να συμπεριλάβουν στη συμφωνία μία ρήτρα αποδέσμευσης που θα του επιτρέπει το 2024, καλοκαίρι, να υπογράψει με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Θυμίζουμε πως από την πλευρά της Παρί, μετά από την απόφαση για παραγκωνισμό του παίκτη, έβγαινε το συναίσθημα της προδοσίας του Εμπαπέ απέναντι στο κλαμπ, καθώς οι Καταριανοί ιδιοκτήτες θεωρούν ότι τα έχει βρει με την Ρεάλ Μαδρίτης για να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα