Ποια 300.000.000 ευρώ για Εμπαπέ; Το αδιανόητο ποσό που δίνει η Σαουδική Αραβία για μεταγραφές έως το 2030

14:16 25/7/2023 - Πηγή: Contra

Η Σαουδική Αραβία μέσω του Υπουργείο Αθλητισμού έχει αποφασίσει να τρελάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη δίνοντας αβέρτα χρήματα για μεταγραφές κορυφαίων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Τελευταίο χτύπημα από τη Μέση Ανατολή η προσπάθεια απόκτησης του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο κόσμος σείστηκε όταν αποκαλύφθηκε η πρόθεση των Σαουδαράβων να προσφέρουν στην Παρί Σεν Ζερμέν 300.000.000 ευρώ για τον φευγάτο Γάλλο σούπερ σταρ.

Σε όλα αυτά δεν προσμετράμε τα χρήματα που επιθυμεί να δώσει η Αλ Χιλάλ στον ίδιο τον Εμπαπέ: Τα μέχρι στιγμής σενάρια μιλούν για deal 700.000.000 ευρώ και ευκαιρία στον παίκτη να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι.

Όλα τα παραπάνω, πάντως, φαντάζουν... αστεία για όποιον διάβασε το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μπεν Τζέικομπς. Ο συγκεκριμένος μέσω Twitter υποστήριξε ότι το αρμόδιο Υπουργείο έχει έτοιμα να διαθέσει 19,7 δισεκατομμύρια ευρώ αποκλειστικά για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας.

Η στρατηγική της Σαουδικής Αραβίας αποδίδει εν μέρει μια και έχουν ήδη πετύχει να υπογράψουν αρκετούς σταρ και κυνηγούν λυσσαλέα κι άλλους. Βλέπουμε πως το πλάνο δεν έχει να κάνει με ποδοσφαιριστές μεγάλους σε ηλικία. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να γευτούν τα παχυλά συμβόλαια.

Keywords
Τυχαία Θέματα