Πρώην σταρ της Γιούβε φεύγει από το MLS και ετοιμάζεται για την επιστροφή στα 33 του

14:48 27/10/2023 - Πηγή: Contra

Την απόφαση να αποχωρήσει από το MLS στο τέλος του 2023 έχει πάρει ο πρώην άσος των Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου, Ντούγκλας Κόστα, όταν δηλαδή και θα λήξει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Λος Άντζελες.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον 33χρονο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να εξετάζει είτε το ενδεχόμενο επιστροφής στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είτε την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Ντούγκλας Κόστα μίλησε στον Φαμπρίτσιο Ρομάνο και ανέφερε πως όνειρο του είναι η επιστροφή στην Γιουβέντους καθώς θέλει

να ξαναζήσει από κοντά τους οπαδούς της Μεγάλης Κυρίας ενώ παράλληλα δεν κλείνει την πόρτα και στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας καθώς αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Μάλιστα αποκάλυψε πως η Μεγάλη Κυρία είναι μία από τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

"... Θα ήθελα να επιστρέψω στη Γιουβέντους, είναι όνειρο μου. Θέλω να εργαστώ υπό τις οδηγίες του Αλέγκρι και ζήσω ξανά από κοντά τους οπαδούς της ομάδας. Ο μάνατζερ μου είναι σε συζητήσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους, όπου περιλαμβάνεται και η Γιουβέντους. Θα ήθελα επίσης να αγωνιστώ και στη Σαουδική Αραβία, το πρωτάθλημα εκεί αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς..."

Θυμίζουμε πως ο Ντούγκλας Κόστα έχει πραγματοποιήσει συνολικά 108 εμφανίσεις με τη φανέλα της Γιούβε έχοντας στο ενεργητικό του 10 γκολ και 21 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κάποτε μεγάλος αντίπαλος του Μέσι στο Champions League και τώρα ετοιμάζεται να του δώσει το 8ο

Εμπαπέ: Ο Γάλλος γράφει ιστορία στο Champions League και στα 25 του βρίσκεται πίσω μόνο από τον Μέσι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε μπελάδες ο Γκαρνάτσο επειδή αποθέωσε τον Ονανά με... γορίλες, τι είπε ο Καμερουνέζος

Keywords
Τυχαία Θέματα