Ρεάλ: Ένας 16χρονος βάζει όρο στους Μαδριλένους να μην πάρουν τον Χάλαντ

15:39 5/12/2022 - Πηγή: Contra

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Για κάποιους και ο καλύτερος. Καιρό, τώρα, κυκλοφορεί μία φήμη γύρω από το συμβόλαιό του για μία ρήτρα που κανείς δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει και θα του κάνει το 2024 πιο εύκολο το δρόμο για να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Μία ωραία ιστορία. Θα μπορούσε, όμως, αυτή η ρήτρα να υπάρχει πράγματι αλλά να μην ενεργοποιηθεί ποτέ επειδή πιο πριν ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα έχει φέρει το μεγαλύτερο ταλέντο του κόσμου στην πρωτεύουσα το οποίο είχε θέσει ως όρο να μην συναντηθεί

ποτέ η δική του καριέρα με του Νορβηγού; Αυτό το σενάριο υποστηρίζει η MARCA.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα γράφει ότι το περιβάλλον του Έντρικ της Παλμέιρας έχει διαμηνύσει στην Ρεάλ ότι δεν θέλουν ο δρόμος του 16χρονου επιθετικού να διασταυρωθεί κάποια στιγμή στο μέλλον με αυτό της νορβηγικής μηχανής. Ώστε έτσι να έχει άπλετο χώρο για να λάμψει.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως η Ρεάλ και τώρα να πληρώσει τα 60.000.000 ευρώ στην Παλμέιρας και να δεχθεί ο παίκτης, θα μπορεί να τον φέρει στην Ισπανία όταν γίνει 18 ετών, δηλαδή το 2024, χρονιά που λήγει και η υποτιθέμενη ρήτρα που φέρεται να έχει συμφωνήσει ο Χάλαντ με την Μάντσεστερ Σίτι σε περίπτωση που τον προσεγγίσει η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα

Εμπαπέ, ο απόλυτος σταρ της Γαλλίας δεν δίνει συνεντεύξεις και πληρώνει από την τσέπη του

Ο Βινίσιους πάει στα δικαστήρια εν μέσω Μουντιάλ 2022

Γιουνάιτεντ: Η Μάντσεστερ πλήρωσε ένα κάρο χρήματα κι ο Τεν Χαχ τον άφησε να τρέχει γύρω γύρω

Keywords
Τυχαία Θέματα