Ρεάλ, μεταγραφές: Απανωτές συσκέψεις για τον διάδοχο του Κουρτουά, το νέο φαβορί

10:24 11/8/2023 - Πηγή: Contra

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη ο Τιμπό Κουρτουά και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες.

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, με το πρώτο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας να είναι αυτό του Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 12 χρόνια συνεργασίας και βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του FootMercato, άλλο ένα όνομα που εξετάζεται από τους ιθύνοντες της ομάδας και αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι ένα από τα φαβορί για την αντικατάσταση του Κουρτουά είναι αυτό του τερματοφύλακα της Σεβίλλης, Γιασίν Μπόνο.

O 32χρονος Μαροκινός γκολκίπερ βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, πραγματοποιώντας μάλιστα και εξαιρετικές εμφανίσεις στο Μουντιάλ του Κατάρ και αρέσει ιδιαίτερα στον Αντσελότι.

Όπως αναφέρει ο Αουνά, ήδη έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών με τις απαιτήσεις της Σεβίλλης, μαζί με τα μπόνους, να κυμαίνονται περίπου στα 20.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Αποχωρεί κι άλλος τερματοφύλακας, πάει στον Τσάμπι Αλόνσο

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Εμπαπέ: Τα είπε με Κελαϊφί ο Γάλλος και έκανε γνωστή την τελική του απόφαση

Keywords
Τυχαία Θέματα