Ρεάλ: Ο Αλόνσο και οι δύο μεγάλες εκπλήξεις για τον μαδριλένικο πάγκο

14:53 13/10/2023 - Πηγή: Contra

Στα μισά της σεζόν δεν έχουμε φτάσει αλλά τα ισπανικά Μέσα αφιερώνουν χιλιάδες λέξεις γύρω από το θέμα της αντικατάστασης του Κάρλο Αντσελότι. Το συμβόλαιο του Ιταλού legend εκπνέει το καλοκαίρι και οι περισσότεροι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν μαζί από το δεύτερο μισό του 2024 κι έπειτα.

Το απόλυτο φαβορί για να κάτσει στον πάγκο των Μαδριλένων φαίνεται

πως είναι ο Τσάμπι Αλόνσο ειδικά από τη στιγμή που έχει προκύψει -βάσει δημοσιευμάτων- ειδική ρήτρα αποδέσμευσης που αφορά την Ρεάλ, αλλά και της Μπάγερν - Λίβερπουλ, ομάδες τις οποίες έπαιξε επιτυχημένα ποδόσφαιρο ο Βάσκος μέσος.

Σύμφωνα με την AS, πάντως, ο Αλόνσο δεν παίζει μόνος του μπάλα...

Υπάρχουν άλλοι δύο πρώην ποδοσφαιριστές και νυν προπονητές που φέρονται να φλερτάρουν με τη θέση του πρώτου προπονητή της Ρεάλ, κι γράφουμε "πρώτου" διότι αμφότεροι προπονούν στις μικρότερες ομάδες του κορυφαίου κλαμπ στο Champions League.

Η αναφορά γίνεται στους Ραούλ και Αρμπελόα. Για τον πάλαι ποτέ σπουδαίο γκολεαδόρ είχε γραφτεί πρόσφατα ότι υπήρξε ενδιαφέρον και από την Βιγιαρέαλ, σχεδόν συμφωνία, δηλαδή όμως τελευταία στιγμή η δουλειά χάλασε με τον Γκονζάλεθ να παραμένει κάτοικος Μαδρίτης.

Για τον Αλβάρο Αρμπελόα ακούγονται/γράφονται πολλά καλά για τις προπονητικές του ικανότητες και την ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό του ο πρόεδρος, Πέρεθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα