Ρεάλ: Ο Αντσελότι ζήτησε στόπερ αλλά ο Πέρεθ του κάνει "χουνέρια"

11:37 20/12/2023 - Πηγή: Contra

Τις υπηρεσίες του Νταβίντ Αλάμπα θα στερηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς ο Αυστριακός υπέστη ρήξη χιαστού και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Πλέον, οι Μαδριλένοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα κινηθούν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή ή αν θα προχωρήσουν ως έχουν κάτι που ενδέχεται να τους προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα στη συνέχεια καθώς τα "κουκιά" είναι μετρημένα.

Σύμφωνα με το Relevo, στις πρώτες διαβουλεύσεις υπήρξε έντονη διαφωνία μεταξύ του προπονητικού επιτελείου

και της διοίκησης αναφορικά με το πλάνο που θα ακολουθηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ και το επιτελείο του φέρεται πως προτιμούν να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι και τότε να προχωρήσουν στην ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, αν χρειάζεται, αλλά και τις διαπραγματεύσεις για την αγορά των Αλφόνσο Ντέιβις και Κιλιάν Εμπαπέ.

Το προπονητικό επιτελείο όμως δεν έχει την ίδια άποψη. Τόσο ο Κάρλο Αντσελότι όσο και οι συνεργάτες του θεωρούν απαραίτητη την απόκτηση είτε ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού είτε ενός ταλαντούχου στόπερ που μπορεί να δώσει λύσεις από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Θυμίζουμε πως οι μόνοι διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί στα χέρια του Ιταλού τεχνικού αυτή τη στιγμή είναι ο Ρούντιγκερ και ο Νάτσο, ενώ αναμένεται στη θέση να αγωνιστεί και ο Ορελιέν Τσουαμενί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τσέλσι ξεπέρασε το εμπόδιο της Νιούκαστλ υπό το βλέμμα της νέας της μεταγραφής

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις έχει στα χέρια του τεράστια πρόταση για παίκτη έκπληξη

Οι τρεις στράικερ στη λίστα της Άρσεναλ: Ο τιμωρημένος, το θωρηκτό των 100+ εκατ. ευρώ και η έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ, Αντσελότι, Πέρεθ,real, antseloti, pereth