Ρεάλ: Ο Ραούλ δηλώνει χαρούμενος με το πόστο του αλλά περιμένει και την προαγωγή

13:22 6/11/2023 - Πηγή: Contra

Για τα μελλοντικά του σχέδια σε ό,τι έχει να κάνει με την προπονητική ρωτήθηκε ο Ραούλ Γκονζάλεθ ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στη τεχνική ηγεσία της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως είναι άνθρωπος της Ρεάλ και είναι ευχαριστημένος μ' αυτό που κάνει και περιμένει να δει τι θα γίνει είτε με την νέα χρονιά είτε με την έναρξη της νέας μεταγραφικής περιόδου.

"... Ξέρετε ότι είμαι άνθρωπος του συλλόγου. Είμαι ικανοποιημένος

μ' αυτό που κάνω. Θα δούμε τι θα γίνει είτε τον επόμενο χρόνο είτε με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου..."

Θυμίζουμε πως ο Ραούλ βρίσκεται μεταξύ των βασικών υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024, όταν και εκπνέει το συμβόλαιο του Κάρλο Αντσελότι με την ομάδα, με μεγάλο φαβορί βέβαια για την επόμενη μέρα να είναι ο Τσάμπι Αλόνσο ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Μάλιστα, στην έναρξη της σεζόν ο Ραούλ βρέθηκε σε συζητήσεις και με την Βιγιαρεάλ με το deal όμως να μην προχωρά καθώς ο Ισπανός αποφάσισε να μείνει πιστός στην ομάδα της καρδιάς του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Οι Μαδριλένοι τον έχασαν λόγω τραυματισμού αλλά τον επιβραβεύουν με νέο συμβόλαιο

Μπάγερν: Η άνευ προηγουμένου επίδοση του Κέιν μετά το χατ τρικ κόντρα στη Ντόρτμουντ

Γιουβέντους: Σημαία της "Μεγάλης Κυρίας" ετοιμάζεται για την επιστροφή στη Βραζιλία 13 χρόνια μετά από την αποχώρησή του

Keywords
Τυχαία Θέματα