Ρεάλ: Τελειώνει το σίριαλ με τους δύο δανεικούς, ποιος μένει, ποιος φεύγει

06:12 26/12/2023 - Πηγή: Contra

Τους Χοσέλου και Κέπα έφερε στη Μαδρίτη η Ρεάλ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περιοδο προκειμένου να αποτελέσουν έξτρα λύσεις από τον πάγκο.

Τελικά, οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε και οι δύο να μπουν για τα καλά στο βασικό ροτέισον του Αντσελότι και πλέον να γίνονται συσκέψεις προκειμένου να αποφασιστεί αν θα γίνει κίνηση ή όχι για την αγορά τους.

Σύμφωνα με την AS, ειλημμένη φέρεται πως είναι η απόφαση παραμονής του Χοσέλου στο ρόστερ καθώς έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία με την παρουσία του ενώ και το αντίτιμο του 1.500.000 ευρώ δεν αποτελεί ισχυρό εμπόδιο.

Παρά την ένταξη του Έντρικ αλλά και την, όπως όλα δείχνουν, αγορά ενός φορ από το πάνω ράφι, με τους Εμπαπέ και Χάλαντ να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων, επικρατεί η άποψη ότι ο Χοσέλου θα έχει θέση στο ροτέισον.

Για τον Κέπα τα δεδομένα είναι λίγο διαφορετικά. Ο δανεισμός του κόστισε στη Ρεάλ περίπου 1.000.000 αλλά για την αγορά του θα πρέπει να δοθεί στη Τσέλσι ένα ποσό πάνω από τα 20.000.000 ευρώ.

Τόσο το εν λόγω ποσό όσο και το γεγονός πως ο Κέπα επιστρέφει ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Λούνιν μειώνουν δραματικά τις πιθανότητες παραμονής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα