Ρονάλντο: Η ομάδα που του έδινε σχεδόν τα ίδια με την Αλ Νασρ έχει το μεγαλύτερο ταλέντο της Κύπρου

12:48 31/12/2022 - Πηγή: Contra

Ο δημοσιογράφος του ESPN, Τέιλορ Τουέλμαν υποστηρίζει με Tweet πως μία ήταν η ομάδα του MLS που έφτασε κοντά στα ποσά της Αλ Νασρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο Πορτογάλος επέλεξε την Σαουδική Αραβία. Υποθέτουμε γιατί μετά από το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει ως πρεσβευτής για την ανάληψη του Μουντιάλ 2030 (σ.σ. με Ελλάδα και Αίγυπτο).

Πρόκειται για την Κάνσας Σίτι. Σύμφωνα με τον Τούελμαν, αλλά και τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο που έκανε το follow up στην ιστορία, έγιναν ραντεβού με το καμπ του Ρονάλντο και τα χρήματα που του έδιναν οι Αμερικανοί ξέφυγαν (κι αυτά) μαζί με το σάλαρι και τα διαφημιστικά.

Ο Ιταλός στο δικό του ρεπορτάζ έγραψε ότι ο πριν από τη συνέντευξη με τον Μόργκαν έγινε το ραντεβού με την Κάνσας.

Για τη συγκεκριμένη ομάδα του αμερικανικού πρωταθλήματος είχαμε μάθει περισσότερο όταν έκανε δικό της σε μία έκπληξη κίνηση, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κύπρου. Ίσως το δεύτερο μεγαλύτερο μετά από τον Λοΐζο. Αναφερόμαστε τον Μαρίνο Τζιώνη.

Ο 21χρονος πλάγιος επιθετικός ήταν συμπαίκτης του Λοΐζου Λοΐζου στην Ομόνοια και τον Ιανουάριο 2022 πουλήθηκε στο MLS αντί 2.000.000 ευρώ κι έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο 2024 με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Οι οπαδοί της Αλ Νασρ γκρέμισαν το αεροδρόμιο για να υποδεχθούν Έλληνα που έκανε τον CR7 να κλάψει

Ρονάλντο: Αυτή είναι -η λαμπερή- ενδεκάδα της Αλ Νασρ με CR7

Ρονάλντο: Οι 5+1 "Ελληνες" και Ελληνας που τον περιμένουν στην Σαουδική Αραβία

Keywords
Τυχαία Θέματα