Σίτι: Ο Πεπ κάνει την ανατροπή και πείθει φευγάτο σταρ της ομάδας

10:55 21/5/2023 - Πηγή: Contra

Μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή αγωνιστική περίοδος για την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς εξασφάλισε άλλο ένα πρωτάθλημα ενώ βρίσκεται στους τελικούς τόσο του FA CUP όσο και του Champions League.

Ο Πεπ έχει καταφέρει να πάρει τα μέγιστα από τους ποδοσφαιριστές του, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό του μέσου της ομαδας, Ιλκάι Γκουντογκάν,

ο οποίος μάλιστα δείχνει έτοιμος να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Times, ο Γερμανός κάνει δεύτερες σκέψεις στο ενδεχόμενο μετακίνησης στην Μπάρτσα και όλο και αυξάνονται οι πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου του με τους "Πολίτες".

Ο Γκουαρντιόλα μιλάει με τα καλύτερα λόγια όλο αυτό το διάστημα για τον παίκτη, συγκαταλέγοντάς τον μάλιστα ανάμεσα στους κορυφαίους, αλλά ο Γκουντογκάν είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να κάνει μία νέα αρχή.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, η φετινή πορεία της Σίτι και το γεγονός πως ο Γερμανός βλέπει πως αποδίδει τα μέγιστα με τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Πεπ, δεν αποκλείεται να αλλάξουν το σκηνικό.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Γκουντογκάν έχει καταγράψει 48 συμμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 9 γκολ και 7 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Αυτό είναι το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Σπαλέτι

Απίστευτο! Ο Αλέξις Σάντσες "αναστήθηκε" και γίνεται αντί-Μέσι

Ο Τσάβι θέλει υπερπαίκτη της Μπάγερν που μοιάζει αδύνατο να φύγει, αλλά υπάρχει εσωτερικό θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα