Σίτι: "Πολιορκείται" από παντού ο αγαπημένος του Πεπ, τι σκέφτεται

12:14 12/6/2023 - Πηγή: Contra

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει είναι ο Ιλκάι Γκουντογκάν καθώς λήγει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γερμανός μέσος πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αλλά έχει τάσεις φυγής και φέρεται πως θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του.

Όπως αναφέρει σε tweet του ο γνωστός μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο,

ο Γκουντογκάν έχει στα χέρια του πρόταση μονοετούς ανανέωσης από την Σίτι, με την επιλογή αυτό να επεκταθεί για μία ακόμα χρονία σε περίπτωση που το επιθυμούν και οι δύο πλευρές.

Η Μπαρτσελόνα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το FFP, έχει καταθέσει στον Γερμανό μέσο πρόταση για τριετή συνεργασία ενώ στο κόλπο για την απόκτησή του βρίσκεται και η Άρσεναλ, χωρίς όμως να έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της.

Από τη λίστα των ενδιαφερόμενων δεν λείπουν και οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίες πολιορκούν τον Γκουντογκάν από τον περασμένο Ιανουάριο.

Πάντως, δεν αποκλείεται σημαντικό ρόλο στη τελική απόφαση του Γκουντογκάν να παίξει και η οικογένειά του, με την σύζυγό του νωρίτερα στη χρονιά να δηλώνει πως δεν περνάει και πολύ καλά στο Μάντσεστερ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάμπερλεϊν: Έφυγε από την Λίβερπουλ αλλά μένει Premier League

Τζέραρντ: Ψήνεται η μεταγραφή του σε ομάδα "έκπληξη"

Παρί: Ο Κελαϊφί εξετάζει τον ελεύθερο φορ που θέλουν... όλοι

Keywords
Τυχαία Θέματα