Σουάρες: Η Ίντερ Μαϊάμι πιέζει για να τον φέρει στο πλευρό του Μέσι, ποιο το μεγάλο εμπόδιο

12:08 19/10/2023 - Πηγή: Contra

Να δημιουργήσει ένα όσο το δυνατόν πιο οικείο κλίμα για τον Λιονέλ Μέσι θέλει η Ίντερ Μαϊάμι καθώς μετά από τους Σέρχιο Μπούσκετς και Ζόρντι Άλμπα θέλει να φέρει στο πλευρό του κι άλλο φίλο και πρώην συμπαίκτη του.

Ο λόγος για τον Λουίς Σουάρες του οποίου το συμβόλαιο με την Γκρέμιο εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2023 και γίνονται προσπάθειες για την ένταξή του στο ρόστερ πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου του MLS η οποία είναι προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Φλεβάρη.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον για τον Ουρουγουανό φορ επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του και ο προπονητής της ομάδας, Τάτα Μαρτίνο, λέγοντας πως το σχέδιο του ρόστερ καταστρώνεται και με τον Σουάρες σ΄αυτο αλλά και χωρίς.

"...Στο πλαίσιο της ανάλυσής μας για την επερχόμενη σεζόν και των αναγκών που μπορεί να έχουμε, έχουμε μια ανάλυση με τον Λουίς και μια ανάλυση χωρίς τον Λουίς.."

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Σουάρες, παρά τις πιέσεις τόσο του Μέσι όσο και των υπόλοιπων πρώην συμπαικτών του να ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατό του.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Άστον Βίλα έκλεισε μεγάλη συμφωνία με ομάδα που έγινε γνωστή μέσω του Ινιέστα

Μάντσεστερ Γιουναίτεντ: Το εξωφρενικό ποσό που ζητούν οι "Κόκκινοι Διάβολοι" για την πώληση του Γκρίνγουντ

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο διακαής πόθος του Κλοπ για το καλοκαίρι του 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα