Στο στόχαστρο ο Εμπαπέ: Γάλλος δημοσιογράφος ξέσπασε δημόσια εναντίον του

11:16 18/12/2023 - Πηγή: Contra

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση της Λιλ με την Παρί Σεν Ζερμέν για την Ligue 1 με τους Γάλλους όμως να παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όντας στο +5 από την Νις.

Παρά το γεγονός πως η γαλλική ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, μόνο λίγες δεν είναι οι αντιδράσεις για την εικόνα των μεγάλων αστεριών της, με τον Κιλιάν Εμπαπέ

να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Αποκορύφωμα αποτυέλεσε το ξέσπασμα του δημοσιογράφου του RMC, Ντανιέλ Ριολό για την αδιαφορία που παρουσιάζει ο Κιλιάν Εμπαπέ στον αγωνιστικό χώρο.

"...Είμαστε ένα χρόνο μετά από τη συμμετοχή της Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ εκεί όπου η επίδοσή του Εμπαπέ ήταν εξωπραγματική και πλέον μοιάζει σαν να έχει βαρεθεί να παίζει ποδόσφαιρο.

Το ρεκόρ του σε σχέση με τις απαιτήσεις και το τι αναμένεται από αυτόν, είναι μέτριο, ενώ σε κάποια πράγματα δεν είναι καθόλου καλός.Μερικές φορές είναι και εκνευριστικός, κάτι που είναι πιο ντροπιαστικό.

Θυμίζουμε πως τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Εμπαπέ έχει 19 γκολ και 2 ασίστ σε 21 συμμετοχές με την Παρί Σεν Ζερμέν σε όλες τις διοργανώσεις στην κατά πάσα πιθανότητα τελευταία του χρονιά στο Παρίσι καθώς αναμένεται να κάνει χρήση ειδικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του και να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τζουντ δεν είναι αστείο! Ο Μπέλιγχαμ συνεχίζει να κουβαλάει τη Ρεάλ με εξωπραγματικά νούμερα

Μπάγερν: Ο Κέιν 20αρισε και κυνηγά ιστορικό ρεκόρ

Από τα σαλόνια της Λίβερπουλ, χαμηλά στην Μπόρνμουθ και τώρα στα ραντάρ διεκδικήτριας του τίτλου

Keywords
Τυχαία Θέματα