Τα δύο πιο drama unfollow στο ποδόσφαιρο αποτελούν γεγονός

12:31 15/9/2023 - Πηγή: Contra

Μία από τις πιο "δραματικές" σχέσεις των τελευταίων ετών στο ποδόσφαιρο έληξε και στο γήπεδο και στα social media. Ο Κιλιάν Εμπαπέ πάτησε unfollow στον Νεϊμάρ, ενώ ο Βραζιλιάνος ακολουθεί πλέον μόνο τον αδερφό του Γάλλου σούπερ σταρ της Παρί.

Κι αφού ξέμεινε μόνο ο Έθαν Εμπαπέ στον λογαριασμό του νούμερο δέκα της Βραζιλίας επιβεβαιώνεται με τον πλέον καλύτερο τρόπο ότι οι δύο ποδοσφαιριστές δεν είχαν και τις

καλύτερες των σχέσεων επί των ημερών τους στο Παρίσι έστω κι αν στο γήπεδο κατάφεραν από κοινού να βγάλουν ωραίες φάσεις και γκολ.

Αυτή η σχέση δεν τσούλισε από την αρχή με τον Εμπαπέ στο παρελθόν να ρίχνει τα βέλη του για ποδοσφαιριστές που δεν κοιμούνται στην ώρα τους ενώ από την άλλη ο Νεϊμάρ πάτησε "καρδούλα" σε αναρτήσεις κατά του Κιλιάν οι οποίες αφορούσαν την επιρροή του στο κλαμπ και τις κινήσεις του να εξασφαλίσει νέο συμβόλαιο.

Επίσης, ο Εμπαπέ με δημοσιεύσεις του συνήθιζε να αποχαιρετά ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την Παρί, σπάζοντας όμως την παράδοση στην περίπτωση του Νέι που το καλοκαίρι συμφώνησε να συνεχίσει να παίζει μπάλα στην Σαουδική Αραβία για την Αλ Αχλί.

Τα δύο unfollow έχουν γίνει viral στο Twitter και αποτελούν επίσμα πια σφραγίδα στα λεγόμενα εκείνων που υποστήριζαν ότι το δίδυμο Νεϊμάρ - Εμπαπέ δυσκολεύεται να συμβιώσει στ' αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν. Μην ξεχνάμε πως κάποια στιγμή αμφότεροι διαφώνησαν και για το ποιος θα χτυπάει τα πέναλτι...

Διαβάστε περισσότερα

Δεν έπιασε στην Μπάρτσα, η Ρεάλ τον ξεπούλησε κι έρχεται η Άρσεναλ με 60 εκατ. ευρώ για χάρη του

Ο Μπέλιγχαμ "κανόνισε" τη μεταγραφή συμπατριώτη του σε ισπανική ομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα