Τι περιμένει ο Νταβίντ Ντε Χέα για να επιστρέψει στη δράση; Παραμένει άνεργος...

12:42 3/2/2024 - Πηγή: Contra

Έξι μήνες χωρίς ομάδα είναι πολλοί για το επίπεδο του Νταβίντ Ντε Χέα. Κι όμως ο Ισπανός κίπερ και τώρα που το μεταγραφικό παράθυρο του χειμώνα έτρεχε δεν συμφώνησε με καμία ομάδα. Είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Premier League, αλλά επέλεξε να παραμείνει ανενεργός μέχρι νεωτέρας.

Ο 33χρονος συζητούσε με την Γιουνάιτεντ για να επεκτείνουν τη μεταξύ τους συνεργασία, ωστόσο το κλαμπ αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις για να επενδύσει στον Αντρέ Ονάνα. Τότε ήταν που ο

Ισπανός έμεινε με δύο μήνες μπροστά του το καλοκαίρι για να βρει ομάδα.

Ακούστηκαν πολλά όσον αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Ίντερ έπαιξε στο ρεπορτάζ, όπως και η Μπάγερν Μονάχου. Φυσικά, δεν έλειψε και η προοπτική της Σαουδικής Αραβίας την οποία τότε τουλάχιστον ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν ήθελε ν' ακολουθήσει.

Ο Ντε Χέα είχε γίνει παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2011 αντί 25.000.000 ευρώ αποζημίωση στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Το 2015 θα γινόταν ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εξαιτίας βλάβης στο... φαξ η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή και ο πολύπειρος τερματοφύλακας έμεινε στην Αγγλία έως το 2023.

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο αμφιλεγόμενες μεταγραφές στην ιστορία της F1

Ανεπανάληπτο μεταγραφικό φιάσκο η Μπαρτσελόνα, έχασε παίκτη από την Τότεναμ

Φήμη: Οι Λέικερς δίνουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Keywords
Τυχαία Θέματα