Το νέο "διαμάντι" της Αργεντινής είναι 17 ετών και η Ρίβερ προσπαθεί να του βάλει 50Μ ρήτρα στο συμβόλαιο

13:43 25/11/2023 - Πηγή: Contra

Χαμός με τον Έντσο Φερνάντες, πανικός με τον Χουλιάν Αλβάρεζ, αλλά αυτό που αναμένεται να γίνει με τον Κλαούντιο "τον διάβολο" Ετσεβέρι δεν θα έχει προηγούμενο. Αυτό υποστηρίζουν τα Μέσα της Αργεντινής και όσοι ασχολούνται με το σκάουτινγκ για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ετσεβέρι έχει γεννηθεί το 2006, είναι 17 ετών και αρχηγός της Κ17 της πατρίδας του. Τ' όνομά του ακούγεται στη διεθνή σκηνή από τότε που ήταν 10 ετών και οι "εκατομμυριούχοι" κινήθηκαν γρήγορα για την απόκτησή του. Αυτή την περίοδο ο "diablito" εκτόξευσε τη φήμη του με τα τρία γκολ

που πέτυχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της ηλικιακής του κατηγορίας κόντρα στην Βραζιλία.

Το συμβόλαιό του εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2024, όμως, η Ρίβερ δουλεύει ήδη τη νέα συμφωνία στην οποία θέλει να συμπεριλάβει ρήτρα αποδέσμευσης 50.000.000 ευρώ. Καθόλου τυχαία η προσπάθεια της αργεντίνικης ομάδας, καθώς ήδη ο Ετσεβέρι έχει συνδεθεί βάσει ρεπορτάζ με τις Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

Ο "διαβολάκος" όταν έγινε μέλος της πρώτης ομάδας της Ρίβερ είχε ρήτρα 25.000.000 ευρώ που στη συνέχεια έφτασε τα 30.000.000 ευρώ. Το πού θα κάτσει μπίλια για τη συγκεκριμένη περίπτωση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον ειδικά από τη στιγμή που ήδη μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης φέρονται να έχουν κάνει φόκους στον τρόπο της αρπαγής του.

Διαβάστε περισσότερα

Το βασιλικό δίλημμα: Μόντριτς ή Κασεμίρο;

Αντουάν Γκριεζμάν, το ξεκαθάρισμα: Φεύγει ή όχι από την Ατλέτικο

Προσφορά εκατομμυρίων στον Μπέλιγχαμ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αργεντινής, Ρίβερ, 50Μ,argentinis, river, 50m