Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου τσεκάρει και τον "παραγκωνισμένο" αρχηγό της Γιουνάιτεντ

10:47 7/6/2023 - Πηγή: Contra

Τον διάδοχο του Αντόνιο Κόντε στο πρόσωπο του Άγγελου Ποστέκογλου βρήκε η Τότεναμ, με τον Ελληνοαυστραλό προπονητή μάλιστα να υπογράφει 4ετες συμβόλαιο συνεργασίας με τα "σπιρούνια".

Ο πρώην τεχνικός της Σέλτικ καλείται να κάνει τις πρώτες μεταγραφικές εισηγήσεις στον πρόεδρο Λέβι, με τον διάδοχο του Κέιν να είναι μία από τις προτεραιότητες καθώς ο Άγγλος έχει αποφασίσει να κάνει μία αλλαγη στην καριέρα του είτε αυτό είτε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το Football

Daily, τον Ποστέκογλου αναμένεται να απασχολήσει και η περίπτωση του Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Έρικ Τεν Χαχ και έχει ανοίξει τις πόρτες του σε αρκετές ομάδες της Premier League.

Θυμίζουμε πως ο Μαγκουάιρ αποτελεί μία από ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν αποκλείεται ακόμα και να λυθεί άμεσα η συνεργασία του με τους "Κόκκινους Διαβόλους", παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ χρειάζεται να καταβάλει στον παίκτη ένα ποσό κοντά στα 10.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Θρύλος της Άρσεναλ ο άνθρωπος "κλειδί" στο πλευρό του Νάγκελσμαν

Για χατίρι των CR7 και Μπενζεμά δίνονται 100 εκατ. για αστέρι της Τσέλσι

Τσέλσι: "Ποτς" και Μπέλι διώχνουν τον "Κάπτεν Αμέρικα"

Keywords
Τυχαία Θέματα