Τσέλσι: Οι μπλε ετοιμάζουν πρόταση για κορυφαίο φορ που έχει αποβληθεί λόγω παράνομου στοιχηματισμού

11:27 14/9/2023 - Πηγή: Contra

Μία ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή εξετάζει η Τσέλσι για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το Football London.

Ο λόγος για τον Ιβάν Τόνεϊ ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Μπρέντφορντ έχοντας 21 γκολ σε 35 συμμετοχές αλλά λίγο πριν την ολοκλήρωση της σεζόν αποβλήθηκε από κάθε αγωνιστική δράση καθώς κρίθηκε ένοχος

για παράμονο στοιχηματισμό.

Η ποινή του προβλέπει τον 8μηνο αποκλεισμό του από επίσημες αναμετρήσεις και του στέρει επίσης τη συμμετοχή στις προπονήσεις της ομάδας για 4 μήνες.

Η δεύτερη ποινή εκπνέει σε λίγες μέρες και ο Άγγλος φορ αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας, με την Τσέλσι να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του και να περιμένει την επιστροφή του προκειμένου να καταθέσει πρόταση στην Μπρέντφορντ για την αγορά του.

Οι "μπλε" φέρεται πως στοχεύουν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς η ποινή του παίκτη εκπνέει στις 17 Ιανουαρίου. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι απαιτήσεις της Μπρέντφορντ για τον πάικτη, με την χρηματιστηριακή του αξία πάντως να κυμαίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στα 35.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ συνεχίζει να χτίζει για το μέλλον: Βρέθηκε και ο εκλεκτός για αντι - Καρβαχάλ

Ο Μαγκουάιρ έστειλε δημόσιο μήνυμα στον Τεν Χαχ μετά από τα 23 λεπτά συμμετοχής

Πατέρας έδωσε παραπάνω από τον μισθό ενός χρόνου για να παίξει ο γιος του 10 λεπτά σε ομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσέλσι,tselsi