"Βόμβα" για το μέλλον του Μουρίνιο, καμία Σαουδική Αραβία, αρχίζει συζητήσεις με πρωταθλήτρια ομάδα

10:50 21/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απολύθηκε από τον πάγκο της Ρόμα και αμέσως άρχισαν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να σχεδιάζει το επόμενο βήμα της καριέρας του με ορίζοντα τα πετροδόλαρα της Σαουδικής Αραβίας. Άλλωστε, ο Πορτογάλος είναι ψηλά στη λίστα του ποδοσφαιρικού πρότζεκτ του ασιατικού βασιλείου και λογικό ήταν ν' αρχίσουν να φορτσάρουν τα σενάρια.

Ωστόσο, οι TIMES με ρεπορτάζ δίνουν διαφορετική τροπή στην ιστορία αναφέροντας πως ο Special One θ' αρχίσει συζητήσεις με πρωταθλήτρια ομάδα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματας

της Ευρώπης η οποία όμως ζει περιόδο κρίσης.

Το κλαμπ δεν είναι άλλο από την Νάπολι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θα ανοίξει τη συζήτηση με την πλευρά του Πορτογάλου προπονητή για τον κάνει τον επόμενο κουμανταδόρο της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών βλέπει τον οικοδόμημα να καταρρέει μόλις μία σεζόν μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Νάπολι πήρε τον τίτλο με τον Σπαλέτι, ο Ιταλός μετέπεια αποχώρησε κι από εκεί και έπειτα οι άστοχες επιλογές της διοίκησης έβαλαν το ποδοσφαιρικό σύνολο σε βαθιά κρίση. Κανείς μετά από τον πρωταθληματικό Σπαλέτι δεν κατάφερε να συνεχίσει με επιτυχία με τον Ντε Λαουρέντις, μάλιστα, να αναλαμβάνει την ευθύνη και να δεσμεύεται πως θα λύσει το πρόβλημα.

Σαφώς, οικονομικά, η Νάπολι μπορεί να καλύψει τον Μουρίνιο, αλλά δεν παύει να είναι μία ομάδα που η κεφαλή της δεν είναι και η ευκολότερη στον κόσμο και η όποια διαπραγμάτευση γίνεται πάντα περιπέτεια έως την κατάληξή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα