Ζόρζε Μέντες γιατί το έκανες αυτός; Μπερδεμένη η Ατλέτικο με τη στάση του μεγαλοατζέντη

12:55 1/7/2023 - Πηγή: Contra

Ο Μάρκο Ασένσιο δεν κατάφερε να τα βρει με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες σύντομα έλυσε το πρόβλημα και του έφερε μία εξαιρετική πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν. Στην Ατλέτικο, πάντως, το πήραν στραβά το θέμα σύμφωνα με τους Ισπανούς δημοσιογράφους.

Τι σχέση, όμως, έχει η ομάδα του Σιμεόνε με τον Ασένσιο; Καμία. Αλλού είναι το θέμα. Ο Μέντες είναι ο μάνατζερ του Ζόρζε Μέντες και ο άνθρωπος που έτρεξε το deal

για να πληρώσουν οι Ροχιμπλάνκος πάνω από 100.000.000 ευρώ να τον αποκτήσουν.

Βέβαια, μετά από τη μεταγραφή ο Ζοάο εξελίχθηκε περισσότερο σε πρόβλημα παρά σε μεγαλειώδη επένδυση, αφού τα ζητήματα που ανέπτυξε με τον προπονητή του τον έβγαλαν εκτός στόχου με αποτέλεσμα να έρθει και ο δανεισμός στην Τσέλσι. Ένας δανεισμός που ο Ποτσετίνο αποφάσισε να μην κάνει μόνιμη αγορά.

Αυτό, λοιπόν, είναι που προβλημάτισε την Ατλέτικο. Δηλαδή γιατί ο Μέντες πίεσε την Παρί για τον Ασένσιο και δεν έσπρωξε εκεί τον Ζοάο Φέλιξ. Οι Μαδριλένοι φέρονται να υποστηρίζουν ότι οι Γάλλοι θα ήταν ο ιδανικός προορισμός, αφού μπορούν και να πληρώσουν τα απαιτούμενα 100.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Η "μηχανή των γκολ" που από τα ελληνικά πρωτασέλιδα έφτασε στη λίστα κορυφαίας ομάδας

Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Αυτό είναι το αδιανόητο αίτημα προς τον free agent Ντε Χέα

Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Αυτόν τον τερματοφύλακα θέλει και έβαλε στην αναμονή τον Ντε Χέα

Keywords
Τυχαία Θέματα