Age of Empires IV: Anniversary Edition τον Οκτώβριο

To Age of Empires IV: Anniversary Edition και πολλές ακόμα εκπλήξεις θα πλαισιώνουν τους εορτασμούς των 25 χρόνων της σειράς. Με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του τίτλου, η Xbox Game Studios σκοπεύει να γιορτάσει τα γενέθλια του τίτλου εστιάζοντας στις πιο πρόσφατες προσθήκες της σειράς και – κυρίως – στο Age of Empires

IV.

Το περιεχόμενο του Community Update

Στις 25 Οκτωβρίου είχε επιβεβαιωθεί η διάθεση ενός μεγάλου Community Update. Η ενημέρωση αυτή θα προσθέσει δύο νέους πολιτισμούς στο παιχνίδι – τους Μάλι και τους Οθωμανούς. Οι δύο νέοι πολιτισμοί έρχονται με τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους για να προσδώσουν νέο στρατηγικό βάθος στο παιχνίδι. Η νέα ενημέρωση, ωστόσο, θα περιλαμβάνει πρόσθετα χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, προστίθενται νέα mastery challenges και achievements για τους νέους πολιτισμούς. Οι παίκτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να πολεμήσουν σε 8 νέους χάρτες και 2 νέους βιότοπους. Το update θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Season 3, προσθέτοντας Ranked Team Games, βελτιώνοντας τις ναυμαχίες και εισάγοντας waypoint markers. Θα εισάγει επίσης μια σειρά από νέες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς. Θυμίζουμε επίσης πως το community update θα προσφερθεί εντελώς δωρεάν στους υφιστάμενους παίκτες.

Την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει και μια “επετειακή” έκδοση του τίτλου. Το Age of Empires IV: Anniversary Edition θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, το Community Update και όλες τις βελτιώσεις που έχουν γίνει διαθέσιμες μέχρι και σήμερα. Το Age of Empires IV: Anniversary Edition θα είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω Steam και Microsoft Store. Οι εορτασμοί για τα 25 χρόνια της σειράς δεν θα αποκλείουν και τις πιο πρόσφατες επανεκδόσεις παρελθόντων τίτλων. Οι Definitive Editions των Age of Empires 2 & 3 θα υποδεχθούν νέα challenges και rewards.

“Επετειακό” broadcast με ανακοινώσεις

Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται μερικές νέες ανακοινώσεις στο Anniversary Broadcast που θα λάβει χώρα στις 25 Οκτωβρίου. Οι παίκτες θα μπορούν να συντονιστούν στις 8 μμ. ώρα Ελλάδας μέσα από τα εξής κανάλια:

Twitch AgeofEmpires.com Age of Empires YouTube Channel Xbox TwitchRed Bull Twitch

The post Age of Empires IV: Anniversary Edition τον Οκτώβριο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα