Cine-TV #251

Ενδιαφέρον προμηνύεται το μέλλον του DCU, έπειτα από την ανακοίνωση του James Gunn για τα νέα σχέδια της εταιρίας σε αυτό το ποικιλόμορφο σύμπαν. Τουλάχιστον δείχνουν ότι θα έχουν ένα πολυποίκιλο πλάνο για το μέλλον, ανάμεσα σε διάφορα format κάτι που δείχνει ότι δεν θα προχωρήσουν με τα έως τώρα μπερδεμένα βήματα που κάναν από παραγωγή σε παραγωγή. Ευτυχώς, οι αυτόνομες παραγωγές φαίνεται ότι θα συνεχίσουν κανονικά (βλέπε The Batman,

Joker κ.λπ.), κάτι ιδιαίτερα θετικό, αναλογιζόμενοι ότι αυτές είχαν τελικά και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και -κυρίως- παρουσίαζαν αισθητή διαφορά από το ύφος και το στήσιμο του μεγάλου ανταγωνιστή που ακούσει στο όνομα MCU.

Πέραν της επικαιρότητας της εβδομάδας η λίστα του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου (που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου) με τις πιο αξιόλογες σειρές του 2022 έδειξε στο γραφόντα ότι η έκταση της watchlist μάλλον δεν θα μειωθεί ποτέ…

The Boogeyman
Σκηνοθέτης: Rob Savage (Host)
Πρωταγωνιστούν: Sophie Thatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair
Πρεμιέρα: 2 Ιουνίου (Αμερική)

Το The Boogeyman θα βασίζεται στην ομώνυμη ιστορία μικρού μήκους του Stephen King και θα δει δύο μικρές αδερφές να προσπαθούν να ξεπεράσουν το θάνατο της μητέρας τους. Αυτό το πένθος θα διακοπεί όταν διαπιστώσουν ότι μία μοχθηρή παρουσία αρχίζει να εμφανίζεται στο σπίτι τους, με τα δύο κορίτσια πλέον να προσπαθούν να πείσουν τον καταβεβλημένο πατέρα τους για την ύπαρξή της.

The Covenant
Σκηνοθέτης: Guy Ritchie (Wrath of Man)
Πρωταγωνιστούν: Jake Gyllenhaal, Dar Salim, Alexander Ludwig
Πρεμιέρα: 21 Απριλίου (Αμερική)

Στο The Covenant θα δούμε τον λοχία John Kinley (Jake Gyllenhaal) να μεταβαίνει στο Αφγανιστάν για μία τελευταία αποστολή έχοντας μαζί του τον Ahmed (Dar Salim), ως ο τοπικός διερμηνέας της ομάδας του. Όταν η αποστολή πάει στραβά ο Ahmed θα επιχειρήσει να σώσει τη ζωή του Kinley βάζοντας και ο ίδιος σε κίνδυνο τη ζωή του. Αργότερα (εάν καταλαβαίνουμε καλά από το trailer) ο Kinley θα προσπαθήσει να ανταποδώσει αυτήν την πράξη βοηθώντας τον στα δικά του προβλήματα Ahmed.

Για άλλη μία φορά στην πολύχρονη καριέρα του ο Guy Ritchie φαίνεται να προσπαθεί να γυρίσει κάτι διαφορετικό σε σχέση με το ύφος και το στυλ των πραγματικά επιτυχημένων ταινιών του. Ίσως εδώ τα καταφέρει;

Cine–TV Νέα

Τα νέα σχέδια το μέλλον του DCU.

Μέσα από ένα ολιγόλεπτο βίντεο, ο James Gunn (ο νεοδιορισθείς CEO των DC Studios μαζί με τον Peter Safran) έδωσε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη νέα πορεία που θα χαράξει το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό σύμπαν του DCU. Έκανε σαφές ότι μία από τις βασικές τους ευθύνες είναι να υπάρχει συνοχή στους χαρακτήρες μεταξύ των ταινιών, σειρών, animations και βιντεοπαιχνιδιών μέσα στο εν λόγω σύμπαν. Παράλληλα όμως διαχώρισε και αυτές τις δημιουργίες που θα υπάρχουν αυτόνομα όπως το Batman του Matt Reeves (όπου πρωταγωνιστεί ο Robert Pattinson) ή το Joker του Todd Philips με τον Joaquin Phoenix.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρώτο τμήμα αυτού του νέου σύμπαντος το οποίο θα έρθει με την ονομασία Chapter 1 – Gods and Monsters, αποτελούμενο από διάφορες ταινίες, σειρές και animations. Η αρχή φαίνεται πως θα γίνει με το animation Creature Commandos, το σενάριο του οποίου έχει επιμεληθεί ο ίδιος. Το παραπάνω θα ακολουθήσει το Waller, ένα spin-off του Peacemaker και κατ’ επέκταση του The Suicide Squad, όπου θα πρωταγωνιστεί η Viola Davis στον επώνυμο ρόλο.

Ένα από τα μεγαλύτερα projects αυτής της νέας φάσης του DCU θα είναι το Superman: Legacy, το οποίο αναμένεται να προβληθεί τον Ιούλιο του 2025 και θα είναι επιμελημένο από τον James Gunn, αποτελώντας μία νέα εκδοχή του πασίγνωστου υπερήρωα. Μέσω του HBO θα δούμε και την επιστροφή των υπερηρώων Lanterns, σε μία σειρά που ο Gunn παρομοίασε, ως ύφος, με το True Detective. Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες ανακοινώσεις στο βίντεο που ακολουθεί.

Μεγαλεπήβολα σχεδία από την Amazon για το Tomb Raider.

H Amazon φαίνεται να “ποντάρει” πολλά στο Tomb Raider καθώς αναμένεται να αναπτύξει διάφορα projects βασισμένα στο πασίγνωστο franchise. Όπως έγινε γνωστό η βραβευμένη Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) έχει αναλάβει τη συγγραφή του σεναρίου για μία τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στο Tomb Rader. Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι βρίσκεται στα σχέδια της Amazon η ανάπτυξη μία ταινίας Tomb Raider αν και δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το εγχείρημα.

Να θυμίσουμε επίσης ότι η Amazon έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Crystal Dynamics ώστε να αναλάβει τη διανομή και προώθηση του νέου παιχνιδιού της σειράς. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/tomb-raider-film-series-deal-amazon-1235311847/ η γενικότερη επένδυση της Amazon για τα ποικίλα projects πάνω στο Tomb Raider αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες της εταιρίας.

Στα σκαριά το sequel του Aladdin.

Η live-action εκδοχή του Aladdin (2019) από την Disney μπορεί να ήταν εντελώς εφήμερη στην αναγνωρισιμότητά της (όπως και οι υπόλοιπες ανάλογες live-action μεταφορές αγαπημένων animation) αλλά από την άλλη τα έσοδα που ξεπέρασαν το 1 δις δολάρια ήταν διόλου ευκαταφρόνητα. Ως εκ τούτου δεν προκαλεί έκπληξη η απόφαση της Disney να αναπτύξει ένα sequel στο οποίο θα δούμε τουλάχιστον την επιστροφή του Will Smith ως το Τζίνι.

Ξεκίνησε η παραγωγή του Five Nights at Freddy’s.

Η σειρά παιχνιδιών του Five Nights at Freddy’s είχε αποτελέσει μία αγαπημένη ενασχόληση για ποικίλους youtubers, ιδανικό για jump scares που γράφανε ωραία στην κάμερα. Εδώ και καιρό υπήρχαν σχέδια για τη μεταφορά του σε μία live action ταινία αλλά πλέον φαίνεται ότι η παραγωγή έχει πάρει μπροστά, έχοντας ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Emma Tammi (The Wind) και τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Matthew Lillard.

Οι καλύτερες σειρές του 2022

Πλούσιο, γεμάτο ποιότητα και περιεχόμενο αποδείχθηκε το τοπίο των σειρών στο 2022. Γεμάτο διαφορετικά είδη, ανατρεπτικές ιστορίες, καλοδουλεμένα σενάρια και μεστές ερμηνείες. Με νέες πρωτότυπες σειρές αλλά και σειρές που συνεχίστηκαν.

Ας δούμε μερικές από αυτές που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν και οι οποίες σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας.

30. Westworld, season 4

Σε έναν κόσμο, διασταύρωση του -όχι και τόσο- μακρινού μέλλοντος και μιας έκφανσης του κόσμου του παρελθόντος, κάθε ανθρώπινη όρεξη μπορεί να γίνει πραγματικότητα, χωρίς συνέπειες. Ένας κόσμος, γεμάτος μυστήριο και κινδύνους. Παράλληλα αποτελεί το “άτσαλο” φινάλε μιας σειράς που στην πρώτη σεζόν μπορεί να έκανε μεγάλο πάταγο αλλά σταδιακά, τόσο η γραφή, όσο η σκηνοθεσία και οι ερμηνείες, χάσανε το ρυθμό τους. Το δυστοπικό σύμπαν που δομήθηκε στην αρχή της άφηνε μεγάλες υποσχέσεις για κάτι μεγαλεπήβολο οι οποίες δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν. ‌

29. Legend of Vox Machina

Βασισμένο σε σειρά podcasts, το animation, ακολουθεί τις περιπέτειες μιας ετερόκλητης ομάδας. Ουσιαστικά βλέπουμε να ξετυλίγεται μπροστά μας, ένα κανονικό campaign μιας κλασσικής Dungeons and Dragons ιστορίας.

28. Peacemaker

Η live action μεταφορά των ιστοριών του Christopher Smith, γνωστού και ως Peacemaker, με το δημιουργό και σκηνοθέτη James Gunn να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον απολαυστικό John Cena, στο ρόλο του προβληματικού και εκκεντρικού υπερήρωα Peacemaker.

27. The Old Man

Ο Jeff Bridges στο ρόλο ενός πρώην πράκτορα της CIA, ο οποίος για χρόνια κρύβεται από τις μυστικές υπηρεσίες. Σύντομα όλα θα αλλάξουν και ο παλαίμαχος, πρώην πράκτορας θα αναγκαστεί να κάνει την εμφάνισή του προκειμένου να λύσει τα προβλήματα που τον στοιχειώνουν.

26. The Responder

Στο αδυσώπητο νυχτερινό Λίβερπουλ, ο “παλιός» και έμπειρος Chris αναγκάζεται να συνεργαστεί με ένα νεαρό αστυνομικό. Θα σώσουν ή θα καταστρέψουν ο ένας τον άλλον; Πρωταγωνιστεί ο Martin Freeman σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από ότι μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν.

‌25. The Last Days of Ptolemy Grey

Ο Samuel Jackson σε ένα ρόλο με ερμηνευτικό βάθος. Ο Ptolemy Grey μένει ξαφνικά χωρίς τον έμπιστο φροντιστή του σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του και ενώ αρχίζει να ξεχνά. Την ευθύνη του αναλαμβάνει η έφηβη Robin. Όταν οι δυο τους μάθουν για μια θεραπεία ικανή να αποκαταστήσει τις μνήμες του Ptolemy, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι προς συγκλονιστικές αλήθειες.

2‌4. What We Do in the Shadows, season 4

Βασισμένο στην ομώνυμη ταινία μεγάλου μήκους των Jemaine Clement και Taika Waititi, το What We Do in the Shadows είναι μια ματιά με στυλ ντοκιμαντέρ – mockumentary- στην καθημερινότητα τεσσάρων βρικολάκων που έχουν “ζήσει” μαζί για εκατοντάδες χρόνια στο Staten Island. Μια πρωτότυπη, καλογραμμένη, μαύρη κωμωδία που διατηρεί σταθερά την ποιότητά της.

23. The Sandman

Μετά από πολυετή φυλάκιση, ο Μορφέας, ο Βασιλιάς των Ονείρων, ξεκινά ένα ταξίδι σε διάφορους κόσμους για να εντοπίσει ό,τι του έχουν κλέψει και να ανακτήσει τη δύναμή του. Βασισμένο στο ομότιτλο comic της DC του Neil Gaiman, αποτελεί μια πιστή μεταφορά στη μικρή οθόνη.

22. The Walking Dead, season 11

Το τέλος της σειράς –μέχρι να ξεκινήσουν όλα τα ήδη ανακοινωμένα spinoffs – που (επαν)εκκίνησε και αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου για το post-apocalyptic zombie genre. Η σειρά ολοκληρώθηκε έπειτα από έντεκα σεζόν, από τις οποίες δυστυχώς δυσκολευόμαστε να κρατήσουμε πολλά.

21. Pachinko

Η σειρά εξιστορεί τις ελπίδες και τα όνειρα μιας οικογένειας μεταναστών από την Κορέα ακολουθώντας τέσσερις διαδοχικές γενιές καθώς εγκαταλείπουν την πατρίδα τους σε μια αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος.

20. The Lord of the Rings: The Rings of Power

Η Μέση Γη ξαναζωντανεύει, αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη. Η ακριβότερη παραγωγή από πλευράς Amazon, μας έδωσε μια πρώτη γεύση του μεγαλεπήβολου σχεδίου που υπάρχει στα γραφεία της εταιρίας. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε αρκετό καιρό για να δούμε τη συνέχειά της.

19. Ozark, season 4

Η τελευταία σεζόν-κλείσιμο της ιστορίας της οικογένειας των Byrdes. Με τον Jason Bateman και την Laura Linney στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το Ozark αφηγείται με φόντο τα Όζαρκς του Missouri, τις περιπέτειες μιας αστικής οικογένειας, η οποία βρίσκεται μπλεγμένη σε μια δίνη, γεμάτη κινδύνους, βρώμικο χρήμα και εγκλήματα.

18. The Offer

Η ιστορία πίσω από τη δημιουργία της εμβληματικής ταινίας Ο Νονός, του Francis Ford Coppola. Ακολουθεί όλα τα παρασκήνια και τα γεγονότα, γνωστά και μη, κατά τη περίοδο ανάπτυξης, παραγωγής και δημιουργίας της εμβληματικής ταινίας.

17. Star Wars: Andor

Σχεδόν από το πουθενά και ουσιαστικά χωρίς κανείς να το πιστεύει ή να το αναμένει, εμφανίστηκε άλλη μια σειρά στο σύμπαν του Star Wars. Αυτήν τη φορά, πιο αληθινή, πιο προσγειωμένη και πιο “απομακρυσμένη” από το τηλεοπτικό και κινηματογραφικό σύμπαν των Star Wars. Αποτελεί ίσως, το καλύτερο -μέχρι τώρα- υλικό που είδαμε να δημιουργείται τα τελευταία χρόνια στο σύμπαν που δόμησε ο George Lucas.

1‌6. Derry Girls, season 3

Η τελευταία σεζόν–κλείσιμο της απολαυστικής βρετανικής κωμωδίας, έχοντας ως πυρήνα της αφήγησης τις ζωές μιας παρέας νεαρών κοριτσιών στο Μπέλφαστ στις αρχές των 90’s και κατά τα τέλη της δραματικής περιόδους των Troubles.

15. Black Bird

Από τη δημιουργική πένα του Dennis Lehane, μια σκληρή και ανατριχιαστική ιστορία για την προσπάθεια ενός καταδικασμένου να αποσπάσει μια ομολογία από ένα συγκρατούμενο του.

14. Slow Horses

Ο Gary Oldman στο ρόλο ενός παλαίμαχου πράκτορα της MI5, ο οποίος διοικεί μια άκρως δυσλειτουργική ομάδα από περιθωριακούς κατασκόπους νεότερης γενιάς. Ρεσιτάλ ερμηνείας από τον Oldman.

13. House of the Dragon

Η prequel ιστορία στο σύμπαν του R.R.Martin αφηγείται, κατά κύριο λόγo, τα γεγονότα που οδήγησαν στο Game of Thrones, διακόσια χρόνια πριν τη βασική ιστορία που συνεπήρε το κοινό. Στο προσκήνιο ο οίκος των Targaryen και ο εμφύλιος πόλεμος για τον έλεγχο του Iron Throne.

12. We Own This City

Η άνοδος και η αναμενόμενη πτώση της Gun Trace Task Force, μιας αστυνομικής μονάδας της Βαλτιμόρης μέσα από τη “ματιά” των David Simon και George Pelecanos (των The Deuce και The Wire). Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του δημοσιογράφου της Baltimore Sun, Justin Fenton. Ο Jon Bernthal, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, κλέβει την παράσταση.

11. The Bear

Η ιστορία ακολουθεί την προσπάθεια του Carmen , ενός νεαρού σεφ με προϋπηρεσία στα καλύτερα εστιατόρια του Αμερικής, όταν μετά από ένα αναπάντεχο γεγονός επιστρέφει στο Σικάγο και αναλαμβάνει το οικογενειακό εστιατόριο.

10. 1899

Οι δημιουργοί του Dark, επιστρέφουν, αυτή τη φορά σε ένα πλοίο στη μέση του ωκεανού, το 1899, γεμάτο επιβάτες από κάθε γωνιά του κόσμου. Σύντομα, όλα ανατρέπονται και παίρνουν μια δραματική τροπή, η οποία δυστυχώς θα μείνει άνευ κλεισίματος, δεδομένης της ακύρωσης της σειράς από το Netflix.

9. Under the Banner of Heaven

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Jon Krakauer, η ιστορία μας μεταφέρει στη Γιούτα, τον Ιούλιο του 1984. Ο Andrew Garfield υποδύεται τον μορμόνο αστυνομικό ντετέκτιβ Jeb Pyre, ο οποίος καλείται να ερευνήσει τη δολοφονία της 24χρονη Brenda Lafferty και της μικρής της κόρης.

8. Dahmer

Η αφήγηση της αληθινής ιστορίας ενός εκ των γνωστότερων serial killers της Αμερικής, μέσα από την οπτική του Ryan Murphy. Μια σειρά που αφηγείται μια σκοτεινή ιστορία και ξεχωρίζει για την ερμηνεία του Evan Peters.

‌7. Only Murders in the Building, season 2

Το εκπληκτικό και μοναδικής χημείας δίδυμο των Steve Martin και Martin Short, παρέα με την Selena Gomez, επιστρέφει σε αυτήν την πρωτότυπη και γεμάτη φρεσκάδα, σειρά. Μια κωμωδία με κεντρική θεματική τις προσπάθειες τριών ενοίκων μιας πολυκατοικίας, με πάθος τις ιστορίες για αληθινά εγκλήματα, να εξιχνιάσουν ένα πραγματικό έγκλημα που συνέβη στην πολυκατοικία τους.

6. The Boys, season 3

Ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν τη στιγμή σε υπερηρωικό περιεχόμενο σε μικρή και μεγάλη οθόνη. Σάτιρα, χιούμορ και επίκαιρος καυτηριασμός του σήμερα σε συνδυασμό με τρομερή γραφή και σκηνοθεσία. Οι Antony Starr και Karl Urban ενσαρκώνουν δύο από τους πιο καλογραμμένους live action υπερήρωες. “Oi, a stranger is just a friend you ain’t met yet”.

5. Stranger Things, season 4

Το τέταρτο κεφάλαιο της μεγάλης επιτυχίας των Duffer Brothers επανέφερε τη σειρά στα γνωστά μονοπάτια, της πολύ πετυχημένης πρώτης σεζόν. Μικροί πειραματισμοί και δοκιμές, ταυτόχρονα με χρήση γνωστών επιλογών από το δημιουργικό δίδυμο, που είχαν σαν συνολικό αποτέλεσμα μια πολύ αξιόλογη επιστροφή στον κόσμο της σειράς.

4. Severance

Ο Mark ηγείται μιας ομάδας υπαλλήλων γραφείου των οποίων οι αναμνήσεις έχουν χωριστεί μεταξύ της δουλειάς και της προσωπικής τους ζωής. Όταν ένας μυστηριώδης συνάδελφος εμφανίζεται εκτός δουλειάς, όλα θα αλλάξουν αναπάντεχα και δραματικά.

3. After Life, season 3

Το κλείσιμο της ιστορίας που έγραψε και σκηνοθέτησε, ο Ricky Gervais. Μια μαύρη κωμωδία για την απώλεια, τον πόνο και την κατάθλιψη, μια βαριά θεματική από την πένα του χαρισματικού Βρετανού κωμικού.

2. Peaky Blinders, season 6

Η βρετανική σειρά, με φόντο το Birmingham στις αρχές του 20ου αιώνα, με πρωταγωνιστή τον Cillian Murphy, φτάνει στο τέλος της. Αφηγείται τις ιστορίες της εγκληματικής συμμορίας με το όνομα Peaky Blinders, στον απόηχο του Ά Παγκοσμίου Πολέμου.

1. Better Call Saul, season 6

Το τέλος του ταξιδιού του Saul Goodman. Γεμάτο εκπληκτικές ερμηνείες, συνεχείς ανατροπές και απαντήσεις, μας ταξιδεύει μια τελευταία φορά στο μοναδικό σύμπαν του Breaking Bad, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ΄ενα τεράστιο κεφάλαιο του τηλεοπτικού σκηνικού.

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

The post Cine-TV #251 appeared first on GameOver.

Keywords
cine, lord of the rings, dungeons and dragons, the walking dead, game of thrones, guy ritchie, jake gyllenhaal, εν λόγω, robert pattinson, joaquin phoenix, tomb raider, will smith, john cena, jeff bridges, walking dead, selena gomez, after life, breaking bad, james, νέα, batman, joker, ιουνίου, king, guy, gyllenhaal, alexander, john, στυλ, ceo, studios, philips, joaquin, phoenix, monsters, animation, superman, hbo, amazon, franchise, crystal, hollywood, reporter, https, sequel, aladdin, disney, δις, smith, jump, live, emma, wind, μυστήριο, legend, vox, dragons, cia, jackson, island, zombie, κορεα, jason, laura, ford, star, lucas, black, dennis, slow, house, game, iron, gun, david, wire, sun, justin, σεφ, netflix, banner, serial, killers, ryan, murphy, building, selena, gomez, urban, life, birmingham, gameover, ομαδα διας, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, αστυνομικο τμημα, η ζωη ειναι ωραια, john cena, the walking dead, walking dead, hbo, βιντεο, breaking bad, αφγανισταν, γωνια, καριερα, καταθλιψη, ντοκιμαντερ, ονειρα, σεφ, τα νεα, ταινιες, amazon, ceo, cia, ford, game, game of thrones, james, joker, philips, ryan, selena gomez, star, urban, αναμνησεις, ανοδος, απωλεια, αφηγηση, βιβλιο, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γευση, γινει, γραφεια, γυρισματα, δυναμη, δυστυχως, δειτε, δινη, δειχνει, δις, διδυμο, εγινε, εγκληματα, εγχειρημα, υπαρχει, εμφυλιος πολεμος, εμφυλιος, εν λόγω, εμφάνιση, επωνυμο, εστιατορια, ευθυνη, ζωη, ζωης, υπηρεσιες, υπηρχαν, πολυκατοικια, υφος, θετικο, λιβερπουλ, κεφαλαιο, κωμωδια, λοχια, ματια, μυστήριο, μορφεας, μπορειτε, νονος, ντετεκτιβ, ομαδα, οθονη, οικος, ονομα, ουσιαστικα, παθος, πενθος, πιστη, ποιοτητα, πλοιο, προβληματα, ρεσιταλ, ρολο, σατιρα, σεζον, σειρες, σεναριο, σιγουρα, συνεχεια, συντομα, σειρα, σικαγο, σκηνοθεσια, σπιτι, στυλ, συμπαν, σχεδια, τμημα, φτανει, φοντο, φορα, χιουμορ, χρημα, after life, aladdin, alexander, animation, banner, batman, building, βηματα, birmingham, black, sun, sequel, crystal, guy, deal, dennis, disney, dragons, dungeons and dragons, david, ειδη, emma, film, phoenix, franchise, gameover, john, gomez, gun, guy ritchie, gyllenhaal, house, joaquin phoenix, joaquin, hollywood, https, ιδανικο, ιδιαιτερα, iron, island, ιουνίου, jackson, jake gyllenhaal, jason, justin, jeff bridges, killers, king, laura, legend, life, lord of the rings, lucas, μεινει, μια ματια, μια φορα, monsters, μπροστα, murphy, netflix, πενα, πληροφοριες, reporter, studios, selena, serial, series, slow, smith, superman, ταξιδι, tomb raider, jump, υλικο, vox, will smith, zombie
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game Over