Cine-TV #262

Τα 83 του χρόνια έκλεισε στις 25 Απριλίου 2023, ο ανυπέρβλητος Αλ Πατσίνο. Ευκαιρίας δοθείσης λοιπόν, ας κάνουμε μια αναδρομή στην πλούσια και γεμάτη καριέρα του πολυτάλαντου ηθοποιού. Γεννημένος ως Αλφρέντο Τζέιμς Πατσίνο στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης -με συγγενείς από το Κορλεόνε της Σικελίας, το οποίο θα ήταν καταλύτης για την επιλογή του στον εμβληματικότερο του ρόλο στο μέλλον- μεγαλωμένος στο σκληρό και πολλές φορές επικίνδυνο Μπρονξ, κατέληξε να τον κερδίζει η υποκριτική με σπουδές στο -πρωτοπόρο- Herbert Berghof Studio.

Η καριέρα

του Πατσίνο, ξεκίνησε με βήματα εκτός Broadway, μεταξύ των οποίων τα Hello, Out There (1963) και Why Is a Crooked Letter (1966). Μαθήτευσε δίπλα στον «μεγάλο δάσκαλο» Lee Strasberg και το 1969, στην παρθενική του εμφάνιση σε παραγωγή εντός Broadway, κέρδισε το πρώτο του Tony Award για την ερμηνεία του στο έργο “Does the Tiger Wear a Necktie?”. Το 1971 ήρθε η πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση στη ταινία “ The Panic in Needle Park ”, μια πλέον κλασική και ζοφερή ιστορία για τον εθισμό στην ηρωίνη.

Το επόμενο έτος (1972), ο σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα επέλεξε τον Πατσίνο στην ταινία που θα τον έκανε σταρ, τον Νονό. Το έπος μιας οικογένειας γκάνγκστερ και ο αγώνας της για τη διατήρηση της εξουσίας σε μια εποχή που αλλάζει, ήταν η κεντρική θεματική της ταινίας. Ο Νονός ήταν μια εξαιρετικά δημοφιλής παραγωγή, που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας και χάρισε στον Πατσίνο πολλές διακρίσεις -συμπεριλαμβανομένης της πρώτης από τις πολλές υποψηφιότητές του για Όσκαρ- για την έντονη και καθηλωτική ερμηνεία του ως Μάικλ Κορλεόνε, τον γιο ενός γκάνγκστερ που αναλαμβάνει απρόθυμα την “οικογενειακή επιχείρηση”.

Ο Πατσίνο εδραίωσε τη θέση του ως ένας από τους πιο δυναμικούς αστέρες του Χόλιγουντ στις επόμενες ταινίες του με ρόλους που έμειναν ανεξίτηλοι στην ιστορία του αμερικανικού κινηματογράφου.

Στο Scarecrow (1973), συνεργάστηκε με τον Τζιν Χάκμαν σε μια γλυκόπικρη ιστορία για δύο περιπλανώμενους ανθρώπους του περιθωρίου, ενώ οι ρόλοι του στο Serpico (1973) -τη μεταφορά της αληθινής ιστορίας ενός αδιάφθορου νεαρού αστυνομικού, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με ένα σαθρό και διεφθαρμένο αστυνομικό σύστημα (με τον Μική Θεοδωράκη να γράφει την μουσική της ταινίας)- και το Dog Day Afternoon (1975), μια ακόμη μεταφορά μιας ακόμη αληθινής ιστορίας, στην οποία ο Πατσίνο αυτή τη φορά υποδύεται τον Σόνι έναν απελπισμένο τύπο ο οποίος μαζί με τον Σαλ, τον οποίο υποδύεται ο εκπληκτικός Τζον Καζάλ (με τον οποίο ξανασυνεργάστηκαν μετά τον Νονό), υλοποιούν μια ληστεία σε τράπεζα, καθιέρωσαν τον μεγάλο ηθοποιό.

Οι εμφανίσεις του Πατσίνο στις παραπάνω ταινίες ανέδειξαν τις ερμηνευτικές ικανότητές του στη μεγάλη οθόνη, τη μελαγχολική του σοβαρότητα, το μοναδικό ερμηνευτικό του βάθος με το βλέμμα και τις κινήσεις του, αλλά και την εκρηκτική οργή των ερμηνειών του. Το 1974 επέστρεψε στον ρόλο του Μάικλ Κορλεόνε για την ταινία του Κόπολα “Ο Νονός, Μέρος ΙΙ”, μια ταινία που, όπως και η προηγούμενη, κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Το «σερί» πετυχημένων ρόλων και ταινιών που μονοπωλούσαν το Box Office σταμάτησε προσωρινά τα επόμενα χρόνια. Το Bobby Deerfield (1977) ήταν η πρώτη του αποτυχία από τότε που έγινε αστέρι και δεν το θυμάται μάλλον κανείς, ωστόσο το And Justice for All (1979) περιείχε μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες σκηνές του Πατσίνο, το Cruising (1980) σόκαρε το κοινό μιας και έθιξε μια σειρά από πολλά ταμπού τις εποχής και το Author! Author! του 1982 ήταν και αυτό μια εισπρακτική αποτυχία.

Στο Scarface του Μπράιαν Ντε Πάλμα (1983), ο Πατσίνο επέστρεψε στο είδος του εύφλεκτου, υψηλής έντασης ρόλου που τον είχε καταξιώσει και τον είχε κάνει διάσημο. Ως ο γκάνγκστερ Τόνι Μοντάνα, ο Πατσίνο έδωσε μια εξαιρετικά φορτισμένη, αχαλίνωτη ερμηνεία που, αν και αγαπήθηκε από κάποιους και αποδοκιμάστηκε από άλλους, συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο αξέχαστων ερμηνειών του. Η επόμενη ταινία του, Revolution (1985), ήταν μια ακριβή παραγωγή η οποία όμως θεωρείται πως απέτυχε και ο Πατσίνο κλονισμένος -για πρώτη φορά- από αυτή την αποτυχία, δεν εμφανίστηκε σε άλλη ταινία για τέσσερα χρόνια.

Το 1989 ο Αλ Πατσίνο επιστρέφει με την ταινία Sea of Love, τη μεγαλύτερη επιτυχία του εδώ και χρόνια. Το 1990 επανέλαβε το ρόλο του Μάικλ Κορλεόνε στο “Ο Νονός, Μέρος ΙΙΙ”, την ομολογουμένως πιο αδύναμη ταινία εκ των τριών του γκανγκστερικού έπους του Κόπολα. Ο Πατσίνο, ωστόσο, παρέδωσε -και πάλι- μια μοναδική ερμηνεία, υποδυόμενος τον ρόλο που τον καταξίωσε και λίγο αργότερα εμφανίστηκε και σε ρόλο ενός γκροτέσκου γκάνγκστερ, του Big Boy Caprice στο Dick Tracy.

Οι ταινίες Frankie and Johnny (1991) και Glengarry Glen Ross (1992), και οι δύο διασκευές θεατρικών έργων, συνέχισαν τη σειρά των ταινιών του που έτυχαν μεγάλης αποδοχής, και με την ερμηνεία του στο Scent of a Woman (1992) κέρδισε -επιτέλους- το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του ως ένας πικρόχολος τυφλός απόστρατος με το εμβληματικό του ταγκό.

Οι επιλογές ρόλων και ταινιών του Πατσίνο στα 90’s συνέχισαν να είναι πολύ προσεκτικές και επιτυχημένες. Συνεργασία εκ νέου με τον Μπράιν Ντε Πάλμα στο Carlito’s Way (1993) μαζί με τον μεταμορφωμένο Σον Πέν, και το Heat (1995), μια αριστουργηματική μεταφορά της τηλεοπτικής ιδέας του Μάικλ Μάν (L.A. Takedown) στο οποίο υποδύθηκε έναν ντετέκτιβ που κυνηγούσε έναν ευφυή κλέφτη (Ρόμπερτ Ντε Νίρο). Στην εν λόγω ταινία είχαμε τη χαρά για πρώτη φορά να δούμε τους Πατσίνο και Ντε Νίρο μαζί, σε «ηλεκτρισμένες» σκηνές, τον ένα απέναντι στον άλλο, μιας και στον δεύτερο Νονό δεν συνυπήρξαν ποτέ σε ίδιες σκηνές αν και ήταν και οι δύο μέλη του καστ.

Το 1997 εμφανίζεται στο Donnie Brasco, στο οποίο πρωταγωνίστησε ως ένας χαμηλόβαθμος μαφιόζος που εν αγνοία του γίνεται φίλος με έναν πράκτορα του FBI (Τζόνι Ντεπ) και βέβαια την ίδια χρονιά με τον Κιάνου Ριβς στο πλάι του ενσάρκωσε μοναδικά τον Διάβολο στο Ο δικηγόρος του Διαβόλου. Ακολούθησε το Any Given Sunday (1999) του Όλιβερ Στόουν, όπου υποδύθηκε έναν προπονητή του αμερικανικού φούτμπολ, ο οποίος βρίσκεται υπό αμφισβήτηση στη δύση της καριέρας του. Το 1999, επίσης, ο Πατσίνο εμφανίστηκε στο πλευρό του Ράσελ Κρόου στην ταινία The Insider, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η ταινία εξετάζει τις καπνοβιομηχανίες και τις προσπάθειές τους να αποκρύψουν τις επικίνδυνες παρενέργειες των τσιγάρων και του καπνίσματος.

Η άκρως παραγωγική και μέχρι τότε σχεδόν αψεγάδιαστη καριέρα του Πατσίνο ως ηθοποιού συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια με αρκετά ωστόσο σκαμπανεβάσματα και αρκετές -το λιγότερο- περίεργες και αρκετές φορές αχρείαστες ίσως εμφανίσεις. Το 2002 πρωταγωνίστησε μαζί με τον μεταμορφωμένο –σε σκοτεινό ρόλο- Ρόμπιν Γουίλιαμς στο θρίλερ Insomnia, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε στην ταινία Ocean’s Thirteen (2007).

Το 2011 εμφανίστηκε πλάι στον Άνταμ Σάντλερ σε κωμικό ρόλο, για το Jack and Jill. Το 2012 υποδύθηκε έναν γερασμένο γκάνγκστερ στην ταινία Stand Up Guys. Το σερί μέτριων ρόλων για τη δεκαετία του 2010 συνεχίστηκε όταν υποδύθηκε έναν κλειδαρά μιας μικρής πόλης στο Manglehorn (2014) καθώς και στη ταινία Danny Collins (2015).

Μετά από μια σειρά ρόλων σε μέτριες -αδιάφορες- ταινίες, ο Πατσίνο εντάχθηκε στο καστ της ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο Once Upon a Time… in Hollywood του 2019. Την ίδια χρονιά συμπρωταγωνίστησε για ακόμη μια φορά με τον Ντε Νίρο στην ταινία The Irishman, την πρώτη του ταινία με τον σκηνοθέτη Martin Scorsese. Στο μαφιόζικο δράμα εποχής, το οποίο έλαβε περιορισμένη κινηματογραφική προβολή πριν προβληθεί στο Netflix, ο Πατσίνο υποδύθηκε τον ηγέτη των εργατών Τζίμι Χόφα, η εξαφάνιση του οποίου το 1975 προκάλεσε πολλές εικασίες και συζητήσεις. Για την ερμηνεία του, ο Πατσίνο κέρδισε τη 10η υποψηφιότητά του για Όσκαρ.

Το 2021 εμφανίστηκε ως δικηγόρος στην ταινία American Traitor: The Trial of Axis Sally, η οποία βασίστηκε στην αληθινή ιστορία της Μίλντρεντ Γκίλαρς, ραδιοφωνικής προπαγανδίστριας της ναζιστικής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Την ίδια χρονιά ο Πατσίνο συμμετείχε επίσης στην ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ House of Gucci, η οποία επικεντρώνεται στην αληθινή ιστορία της δολοφονίας του Μαουρίτσιο Γκούτσι.

Αρκετές ήταν οι εμφανίσεις του Πατσίνο και στη μικρή οθόνη. Η ερμηνεία του ως Jack Kevorkian, ενός γιατρού που βοηθούσε στην αυτοκτονία ασθενών σε τελικό στάδιο, στην ταινία You Don’t Know Jack (2010), του χάρισε αρκετά τηλεοπτικά βραβεία. Οι επιλογές του για την ενσάρκωση διάφορων αμφιλεγόμενων προσωπικοτήτων συνεχίστηκε με την ταινία του Ντέιβιντ Μάμετ, Phil Spector (2013), η οποία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της πρώτης δίκης του αμφιλεγόμενου παραγωγού δίσκων για φόνο.

Το 2018 στο Paterno ο Πατσίνο υποδύθηκε τον θρυλικό προπονητή ποδοσφαίρου του Penn State, Τζο Πατέρνο, η φήμη του οποίου αμαυρώθηκε από ένα σκάνδαλο που συνέβη κατά τη διάρκεια της θητείας του. Η έσχατη μέχρι τώρα εμφάνιση του στη μικρή οθόνη έγινε στη σειρά Hunters (2020-23) του Amazon, όπου ενσάρκωσε έναν επιζώντα του Ολοκαυτώματος που ηγείται μιας ομάδας ανθρώπων που αναζητούν ναζί στη δεκαετία του 1970.

Ταυτόχρονα με τις εμφανίσεις του στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, ο Πατσίνο δεν ξέχασε την αγάπη του για το σανίδι. Με ρόλους σε πολλά θεατρικά όπως τα: The Basic Training of Pavlo Hummel (1977), Richard III (1973 και 1979), Julius Caesar (1988), The Merchant of Venice (2010), American Buffalo (1980, 1981, και 1983) καθώς και τα Glengarry Glen Ross (2012) και Salomé του Όσκαρ Γουάιλντ.

Γεμάτη η καριέρα του Αλ Πατσίνο. Ερμηνευτικό βάθος, ακατάπαυστη ενέργεια και βλέμμα που μαγνητίζει. Ρόλοι-σταθμοί και ενσάρκωση χαρακτήρων που έμειναν αξέχαστοι. Ένας εκ των σημαντικότερων και σπουδαιότερων ηθοποιών -και o αγαπημένος του γράφοντος- που άφησαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους με τις ερμηνείες τους σε σπουδαίες ταινίες. Είχε τη χαρά και την τιμή να συνυπάρξει με σπουδαίους σκηνοθέτες, σεναριογράφους και ηθοποιούς, και να μας δώσει την ευκαιρία να τον απολαύσουμε σε σπουδαίους ρόλους και ερμηνείες, με αποκορύφωμα φυσικά την ενσάρκωση του ανυπέρβλητου Μάικλ Κορλεόνε στο γκανγκστερικό έπος -και κορυφαία τριλογία-του Κόπολα “Ο Νονός”.

“Η κάμερα μπορεί να κινηματογραφήσει το πρόσωπό μου, αλλά μέχρι να συλλάβει την ψυχή μου, δεν έχεις ταινία” – Αλ Πατσίνο.

Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας ερμηνεία του Αλ Πατσίνο; Ποια η γνώμη σας για την πλούσια καριέρα, τους ρόλους και τους χαρακτήρες που ενσάρκωσε και τις ταινίες που εμφανίστηκε;

Trailers

The Flash
Σκηνοθέτης: Andy Muschietti (It)
Πρωταγωνιστούν: Ezra Miller, Ben Affleck, Michael Shannon, Michael Keaton
Πρεμιέρα: 16 Ιουνίου 2023

Κόσμοι συγκρούονται στο νεότερο τρέιλερ του “The Flash”, όταν ο Μπάρι χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του αλλάζει κατά λάθος το μέλλον, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα στην οποία ο στρατηγός Zod έχει επιστρέψει, απειλώντας τον κόσμο με αφανισμό. Εκτός κι αν ο Μπάρι καταφέρει να πείσει έναν πολύ διαφορετικό Μπάτμαν να βγει από τη σύνταξη και να σώσει έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό.

Τελικά, για να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, η μόνη ελπίδα του Μπάρι είναι να “τρέξει” για τη ζωή του. Η ταινία που θα ξαναδούμε τον Μάικλ Κίτον να επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του Μπάτμαν είναι ταυτόχρονα και η επιστροφή του Μπεν Άφλεκ στο ρόλο του σκοτεινού ήρωα. Ενδιαφέρον concept, μεγάλες επιστροφές και πλούσιο και γεμάτο δράση τρέιλερ.

Next Goal Wins
Σκηνοθέτης: Taika Waititi (Jojo Rabbit, Thor: Ragnarok)
Πρωταγωνιστούν: Michael Fassbender, Oscar Kightley
Πρεμιέρα: 22 Σεπτεμβρίου 2023 (Αμερική)

Η ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αμερικανικής Σαμόα, η οποία υπέστη τη χειρότερη ήττα στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, χάνοντας από την Αυστραλία με 31-0 το 2001. Καθώς πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, η ομάδα προσλαμβάνει έναν άτυχο, σχεδόν άγνωστο προπονητή (Fassbender) για να βοηθήσει να αλλάξει η μοίρα της. Απολαυστικό το τρέιλερ της νέας ταινίας του Waititi, με τον Michael Fassbender στον κεντρικό ρόλο του προπονητή που προσπαθεί να αλλάξει τη ποδοσφαιρική μοίρα ενός μικρού έθνους.

A Haunting in Venice
Σκηνοθέτης: Kenneth Branagh (Murder on the Orient Express)
Πρωταγωνιστούν: Kenneth Branagh, Kelly Reilly, Michelle Yeoh
Πρεμιέρα: 15 Σεπτεμβρίου 2023, Αμερική

Το ανατριχιαστικό υπερφυσικό θρίλερ που βασίζεται στο μυθιστόρημα “Hallowe’en Party” της Αγκάθα Κρίστι, σε σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ, Kenneth Branagh στον ρόλο του διάσημου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, μαζί με την επίσης -πρόσφατα- βραβευμένη με Όσκαρ, Michelle Yeoh , απέκτησε το πρώτο του τρέιλερ.

Το “A Haunting in Venice” διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την παραμονή του Αγίου Πνεύματος. Η ταινία είναι ένα τρομακτικό μυστήριο με την επιστροφή του διάσημου ντετέκτιβ, Ηρακλή Πουαρό. Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρακολουθεί απρόθυμα μια συνεδρία σε ένα ετοιμόρροπο, στοιχειωμένο παλάτσο. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ μπαίνει σε έναν δυσοίωνο κόσμο σκιών και μυστικών.

Strange Way of Life
Σκηνοθέτης: Pedro Almodóvar (Hable con ella)
Πρωταγωνιστούν: Pedro Pascal, Ethan Hawke, Manu Ríos
Πρεμιέρα: 26 Μαΐου 2023 (Αμερική)

Ένας άνδρας διασχίζει με ένα άλογο την έρημο που τον χωρίζει από το Bitter Creek με στόχο να επισκεφθεί τον σερίφη Τζέικ. Είκοσι πέντε χρόνια νωρίτερα, τόσο ο σερίφης όσο και ο Σίλβα, ο κτηνοτρόφος που ιππεύει για να τον συναντήσει, δούλευαν μαζί ως μισθωμένοι πιστολάδες.

Ο Σίλβα τον επισκέπτεται με τη δικαιολογία ότι θέλει να ξανασυναντήσει τον φίλο του από τα νιάτα του, και όντως γιορτάζουν τη συνάντησή τους, αλλά το επόμενο πρωί ο σερίφης Τζέικ του λέει ότι ο λόγος του ταξιδιού του δεν είναι για να αναπολήσει την παλιά τους φιλία. Η νέα ταινία του γνωστού και εκκεντρικού ισπανού σκηνοθέτη και σεναριογράφου Αλμοδοβάρ, με πλούσιο καστ, σε ένα setting και μια θεματική που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον σκηνοθέτη.

The Equalizer 3
Σκηνοθέτης: Antoine Fuqua (The Equalizer, Training Day)
Πρωταγωνιστούν: Denzel Washington, Dakota Fanning, David Denman
Πρεμιέρα: 1 Σεπτεμβρίου 2023 (Αμερική)

Ο Robert McCall βρίσκεται στο σπίτι του στη Νότια Ιταλία, αλλά ανακαλύπτει ότι οι φίλοι του βρίσκονται υπό τον έλεγχο τοπικών αφεντικών του εγκλήματος. Η επιστροφή και ταυτόχρονα το κλείσιμο, σύμφωνα με τους δημιουργούς του. Ο Denzel Washington επανέρχεται στον γεμάτο δράση ρόλο του Equalizer.

The Witcher, 3η σεζόν
Πρεμιέρα: 29 Ιουνίου 2023 (Netflix), 8 επεισόδια

Το Netflix αποκάλυψε ότι η τρίτη σεζόν του The Witcher θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου, με τον Henry Cavill να επιστρέφει -για τελευταία φορά- ως Geralt of Rivia. Η τρίτη σεζόν του The Witcher θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη αυτό το καλοκαίρι. Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια θα προβληθούν την Πέμπτη 29 Ιουνίου και στη συνέχεια τα υπόλοιπα την Πέμπτη 27 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της τρίτης σεζόν της σειράς: “Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri για να κρυφτεί, αποφασισμένος να προστατεύσει τη νέα, επανενωμένη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer οδηγεί τον Geralt και την Ciri στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του νεαρού κοριτσιού. Εκεί ανακαλύπτουν ότι έχουν φτάσει σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο – ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα”.

Black Mirror, 6η σεζόν
Πρεμιέρα: Ιούνιος 2023 (Netflix)

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να νιώσαμε αρκετές φορές ίσως ότι ζούσαμε σε ένα επεισόδιο του Black Mirror, αλλά αυτό δεν μείωσε την όρεξη για μια νέα σεζόν της μοναδικής σειράς του Netflix, για την οποία υπεύθυνος είναι ο Charlie Brooker.

Τέσσερα χρόνια μετά την πέμπτη σεζόν, το Black Mirror επιστρέφει με μια νέα σεζόν γεμάτη μυστήριο αλλά και σκοτεινά μυστικά. Με μεγάλο καστ και με ονόματα όπως αυτά των Aaron Paul, Josh Hartnett και Salma Hayek να ξεχωρίζουν, είδαμε για πρώτη φορά ένα εντυπωσιακό teaser trailer. Ο δημιουργός Charlie Brooker υποσχέθηκε ότι τα νέα επεισόδια θα έχουν “μερικές τρελές εναλλαγές και περισσότερη ποικιλία” από ποτέ.

Cine-TV Νέα

Νέα sci-fi σειρά από τους δημιουργούς του Stranger Things

Οι δημιουργοί του Stranger Things, Matt και Ross Duffer, αναπτύσσουν ένα νέο δράμα επιστημονικής φαντασίας με τίτλο “The Boroughs” για λογαριασμό του Netflix. Σύμφωνα με μια σύντομη περιγραφή της σειράς, το The Boroughs θα διαδραματίζεται σε μια “φαινομενικά γραφική κοινότητα συνταξιούχων στην έρημο του New Mexico” και θα περιστρέφεται γύρω από “μια ομάδα απίθανων ηρώων που πρέπει να ενωθούν για να σταματήσουν μια απόκοσμη απειλή από το να κλέψει το μόνο πράγμα που δεν έχουν: τον χρόνο”.

Η νέα σειρά θα έχει τους Jeffrey Addiss και Will Matthews (The Dark Crystal: Age of Resistance) στο τιμόνι της ως showrunners. Η παραγωγή της σειράς των οκτώ επεισοδίων θα γίνει από τους Addiss, Matthews και τα αδέλφια Duffer.

Ο Arnold Schwarzenegger θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ δράσης Breakout

Ο Arnold Schwarzenegger πρόκειται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη για το επερχόμενο θρίλερ δράσης Breakout. Το Breakout θα σκηνοθετηθεί από τον Scott Waugh (The Expendables 4) και θα δούμε τον βετεράνο σταρ των ταινιών δράσης να υποδύεται έναν χαρακτήρα με το όνομα Terry Reynolds.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας: “Όταν ο θετός του γιος, Daniel, παγιδεύεται και καταδικάζεται σε 25 χρόνια κάθειρξης σε μια ξένη χώρα, ο Reynold κάνει μια τολμηρή απόδραση από τη φυλακή για να τον σώσει. Πρέπει να αποφύγει τη σύλληψη και να διαφύγει από τη χώρα, ώστε να σώσει τον γιό του”.

The post Cine-TV #262 appeared first on GameOver.

Keywords
cine, any given sunday, jack and jill, box office, εν λόγω, denzel washington, dakota fanning, the witcher, henry cavill, salma hayek, arnold schwarzenegger, studio, lee, εμφάνιση, award, tiger, σταρ, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, τζιν, dog, τραπεζες, box, office, revolution, sea, love, big, johnny, woman, heat, fbi, insider, jack, hollywood, δραμα, netflix, axis, house, gucci, phil, amazon, θεατρο, iii, venice, ιουνίου, μπεν, δραση, goal, jojo, rabbit, thor, oscar, orient, ηρακλης, μυστήριο, pedro, μαΐου, νέα, denzel, washington, dakota, david, witcher, henry, καλοκαιρι, black, mirror, aaron, paul, josh, jeffrey, crystal, arnold, schwarzenegger, scott, reynolds, συλληψεις, gameover, Γόνδολες της Βενετίας, oscar 2011, oscar 2011 live, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, πανο ηρακλη, κεν ρασελ, Καλή Χρονιά, oscar 2012, αλλαγη ωρας 2012, τελη κυκλοφοριας 2013, Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014, jack and jill, αυστραλια, βενετια, γνωμη, ηττα, θριλερ, ιταλια, καριερα, μουσικη, ονοματα, σταρ, τα νεα, ταινιες, τρομακτικο, φιλια, amazon, fbi, gucci, iii, office, oscar, scott, thor, αγαπη, αγιου πνευματος, αγνοια, αλμοδοβαρ, αλογο, αφλεκ, βλεμμα, βρισκεται, γεγονοτα, γινει, γινεται, δευτερο, δωσει, εγινε, ευκαιρια, ελπιδα, εμειναν, ενεργεια, εν λόγω, εμφάνιση, εποχη, επιτυχια, ερχεται, ετος, ζωη, ζοφερη, ιδια, ειδος, εικοσι, κυπελλο, λαθος, μαΐου, μπατμαν, μοιρα, μυστήριο, μπεν, μυθιστορημα, μυστικα, ναζι, νιατα, νονος, ντετεκτιβ, τζιν, ομαδα, παντα, οθονη, οικογενεια, οκτω, ονομα, πεδιο, πεμπτη, πρωι, ψυχη, ρασελ, ρολοι, ρολο, σαθρο, σεζον, σερι, συνεχεια, συνταξη, σειρα, συλληψη, σκηνες, σκηνοθετες, σκηνοθεσια, σον πεν, σπιτι, σφραγιδα, τιμη, τυφλος, τονι, τρειλερ, τριτη, εικασιες, φυλακη, φυσικα, φημη, φορα, χαρα, aaron, αγνωστο, αγωνας, award, any given sunday, axis, arnold, arnold schwarzenegger, βηματα, black, box office, box, big, crystal, dakota, dakota fanning, denzel washington, denzel, david, εμφανισεις, love, επεισοδια, revolution, φιλοι, phil, jack, goal, gameover, house, heat, henry, henry cavill, hollywood, χωρα, ιουνιος, ιουνίου, jeffrey, johnny, josh, lee, μαφιοζος, μια φορα, mirror, dog, netflix, paul, οργη, orient, washington, woman, pedro, πουαρο, rabbit, reynolds, salma hayek, studio, schwarzenegger, the witcher, tiger, τραπεζα, venice, witcher, ξεκινησε, insider, sea
Τυχαία Θέματα