Cine-TV #270

Η εβδομάδα που διανύσαμε ήταν εβδομάδα Netflix με τη streaming υπηρεσία να διεξάγει το –καθιερωμένο πλέον- ετήσιο online event Tudum. Κατά τη διάρκεια του event, είδαμε νέα trailers, teasers αλλά και συνεντεύξεις και behind the scenes υλικό, από τα επερχόμενα project της συνδρομητικής υπηρεσίας. Μεταξύ άλλων αποκαλύφθηκε το νέο trailer για τη μεταφορά

του γνωστού anime, One Piece, στη μικρή οθόνη, ένα πρώτο teaser για τη live action σειρά Avatar: The Last Airbender καθώς και trailer για την ταινία Heart of Stone με πρωταγωνίστρια της Gal Gadot.

Trailers

Kraven the Hunter
Σκηνοθέτης: J.C. Chandor (Triple Frontier)
Πρωταγωνιστούν: Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe, Ariana DeBos
Πρεμιέρα: 6 Οκτωβρίου 2023

Ο Ρώσος Sergei Kravinoff βρίσκεται σε μια αποστολή. Να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος κυνηγός στον κόσμο. Ο χαρακτήρας του Kraven -με τον Aaron Taylor-Johnson στον πρωταγωνιστικό ρόλο-, αφήνει για λίγο τον κόσμο των κόμικ και μεταφέρεται στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Το πρώτο trailer της ταινίας του J.C Chandor έρχεται με εντυπωσιακές και γεμάτες βία σκηνές. Υπενθυμίζουμε πως ο χαρακτήρας του Kraven θα κάνει την εμφάνισή του και στο Spider-Man 2 του PlayStation 5 αν και βέβαια μιλάμε για ένα διαφορετικό σύμπαν.

Heart of Stone
Σκηνοθέτης: Tom Harper (Wild Rose)
Πρωταγωνιστούν: Gal Gadot, Jamie Dornan, Alia Bhatt
Πρεμιέρα: 11 Αυγούστου 2023 (Netflix)

Η Gal Gadot υποδύεται την Rachel Stone, τη μοναδική πράκτορα που στέκεται μεταξύ του πανίσχυρου και παγκόσμιου, ειρηνευτικού οργανισμού της και του πολυτιμότερου -και επικίνδυνου- εργαλείου του, με το κωδικό όνομα Heart. Ταινία γεμάτη δράση και κατασκοπευτική ατμόσφαιρα που μοιάζει ίσως ιδανική για το χρονικό διάστημα που επέλεξε το Netflix να προβληθεί.

One Piece
Πρεμιέρα: 31 Αυγούστου (Netflix), 8 επεισόδια

Το γνωστό και άκρως πετυχημένο anime ζωντανεύει στη μικρή οθόνη. Σε μια εναλλακτική εκδοχή της Γης, η οποία βρίσκεται σήμερα στη μέση της “Χρυσής Εποχής των Πειρατών”, αδίστακτοι πειρατές κυριαρχούν στις θάλασσες και μόνο οι ισχυρότεροι έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον μυθικό θησαυρό, γνωστό ως “One Piece”, που άφησε πίσω του ο μεγαλύτερος πειρατής όλων, ο Gold Roger.

Χρόνια μετά το θάνατο του Gold Roger, ένα νεαρό αγόρι με το όνομα Monkey D. Luffy ονειρεύεται να δημιουργήσει το δικό του πλήρωμα, να βρει το One Piece και να ανακηρυχθεί βασιλιάς των πειρατών. Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο νεαρός γεύεται ένα διαβολικό φρούτο που του δίνει τεράστια δύναμη και ευκινησία. Όταν ο Luffy τελικά ενηλικιώνεται, σαλπάρει από το χωριό Foosha στο East Blue και ξεκινάει τη μεγάλη του περιπέτεια για να γίνει ο επόμενος βασιλιάς των πειρατών.

3 Body Problem
Πρεμιέρα: Ιανουάριος 2024 (Netflix), 8 επεισόδια

Από τους δημιουργούς του Game of Thrones έρχεται μια νέα σειρά επιπέδου blockbuster στις αρχές του 2024. Με φόντο την Πολιτιστική Επανάσταση στην Κίνα, ένα μυστικό στρατιωτικό πρόγραμμα στέλνει σήματα στο διάστημα για να έρθει σε επαφή με εξωγήινους. Ένας εξωγήινος πολιτισμός στα πρόθυρα της καταστροφής λαμβάνει το σήμα και σχεδιάζει να εισβάλει στη Γη.

Εν τω μεταξύ, στη Γη, αρχίζουν να σχηματίζονται διαφορετικά στρατόπεδα, με στόχο είτε να καλωσορίσουν τα ανώτερα όντα και να τα βοηθήσουν στην κατάληψη ενός κόσμου που θεωρείται διεφθαρμένος, είτε να πολεμήσουν ενάντια σε αυτήν την εισβολή. Το αποτέλεσμα εκ πρώτης όψης μοιάζει να είναι μια μεγαλεπήβολη σειρά επιστημονικής φαντασίας, μεγάλης εμβέλειας και οράματος. Ελπίζουμε το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώσει τους δημιουργούς του.

Berlín
Πρεμιέρα: Δεκέμβριος 2023 (Netflix), 8 επεισόδια

Επιστρέφοντας στη χρυσή εποχή του, πριν από τα γεγονότα του Money Heist (La Casa de Papel), ο Berlin και μια ετερόκλητη συμμορία συγκεντρώνονται στο Παρίσι για να σχεδιάσουν μια από τις πιο φιλόδοξες ληστείες που έχουν γίνει ποτέ. Το σχέδιο: η κλοπή 44 εκατομμυρίων ευρώ μέσα σε ένα απόγευμα. Spin-off prequel σειρά που τοποθετείτε πριν τα γεγονότα της ισπανικής παραγωγής La Casa de Papel, η οποία κατά την πρώτη και ίσως τη δεύτερη σεζόν, μαγνήτισε μεγάλο μέρος του κοινού του Netflix.

Cine-TV Νέα

Ο David Cronenberg ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας τρόμου The Shrouds.

Όπως έγινε γνωστό, ο σκηνοθέτης David Cronenberg ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας τρόμου The Shrouds. Ο Cronenberg, ο οποίος σκηνοθέτησε ταινίες όπως τα The Fly και Crimes of the Future, ξεκίνησε την παραγωγή του The Shrouds στα μέσα Μαΐου στο Τορόντο. Στη ταινία θα δούμε τον Karsh, ένα καινοτόμο επιχειρηματία και θλιμμένο χήρο, που κατασκευάζει μια συσκευή για να επικοινωνεί με τους νεκρούς. Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει ο Vincent Cassel. Μαζί του θα εμφανίζονται επίσης οι Guy Pearce, Diane Kruger, Sandrine Holt, Elizabeth Saunders, Jennifer Dale, Matt Willis και Steve Switzman.

The post Cine-TV #270 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game Over