Death Stranding 2: Επιστροφή στην “Παραλία”


Στα πλαίσια της πρώτης State of Play παρουσίασης για το 2024, ο Hideo Kojima έδωσε στη δημοσιότητα αρκετές νέες πληροφορίες για το επερχόμενο sequel του Death Stranding για το PlayStation 5. Το παιχνίδι, ο πλήρης τίτλος του οποίου είναι Death Stranding 2: On The Beach, θα

ταξιδέψει για μια ακόμα φορά τους παίκτες στο μεταίχμιο ζωής και θανάτου, ενώ θα τους φέρει ενώπιον νέων διλημμάτων.

Το μεγάλο -και εντυπωσιακό- τρέιλερ για το Death Stranding 2: On The Beach που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, δίνει μια γεύση για όσα θα διαδραματιστούν στο νέο παιχνίδι του Hideo Kojima. Οι βασικοί πρωταγωνιστές επιστρέφουν και θα πλαισιώνονται από νέους ήρωες, συμπεριλαμβανομένου ενός χαρακτήρα που υποδύεται ο σκηνοθέτης του Mad Max, George Miller, και μιας μικρής, νοήμονος μαριονέττας που υποδύεται ο σκηνοθέτης του Head-On, Fatih Akin. Πήραμε επίσης μια γεύση από την αναμέτρηση του Higgs – που πολεμά με ένα…ιδιαίτερο όπλο- και ενός ανδροειδούς που φαίνεται να σχετίζεται με το BB, ενώ το trailer κάνει και μια ιδιαίτερη αναφορά στο ρόλο που -πιθανόν- θα διαδραματίσει το ΒΒ. Και κάπως έτσι, παρά τα σχεδόν 10 λεπτά διάρκειας, το νέο τρέιλερ για το Death Stranding 2 αφήνει πολλά στη φαντασία των παικτών και για το τι τους περιμένει στο επόμενο, μεγάλο ταξίδι επανένωσης του κόσμου.

Να αναφέρουμε πως στο παιχνίδι θα επιστρέψει η Léa Seydoux ως Fragile, με τον Norman Reedus να επανέρχεται ως Sam Bridges και τον Troy Baker να αναλαμβάνει για ακόμα μια φορά τον ρόλο του Higgs. Νέοι στο καστ θα είναι οι ηθοποιοί Elle Fanning και Shioli Kutsuna. Το Death Stranding 2: On The Beach αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 εντός του 2025.

The post Death Stranding 2: Επιστροφή στην “Παραλία” first appeared on GameOver.

The post Death Stranding 2: Επιστροφή στην “Παραλία” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα