Dying Light 2: Stay Human – Καθυστέρηση για το πρώτο Story DLC

Η Techland αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του επερχόμενου Story DLC για το Dying Light 2: Stay Human, το οποίο προοριζόταν μέχρι πρότινος να γίνει διαθέσιμο στις αρχές του ερχόμενου καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει η πολωνική ομάδα: “Τους τελευταίους μήνες, εστιάσαμε στην προσθήκη ορισμένων από τις λειτουργίες που ζητήσατε περισσότερο, όπως η λειτουργία New Game +, το FOV Slider για τις κονσόλες και πολλές βελτιώσεις co-op. Επιπλέον, τον Ιούνιο, θα παρουσιάσουμε το πρώτο chapter του παιχνιδιού

με τίτλο “In the Footsteps of a Nightrunner”, γεμάτο περιεχόμενο και γεγονότα, καθώς και το πολυ-αναμενόμενο Photo Mode.

Επομένως, χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο για να αναπτύξουμε το πρώτο Story DLC, το οποίο τώρα προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι η κοινότητά μας, οι θαυμαστές και οι παίκτες μας αξίζουν να λάβουν ορισμένες πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες.

Θέλουμε το περιεχόμενο της πρώτης μεγάλης ιστορίας με δυνατότητα λήψης να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας δίνοντάς του το απόλυτο υψηλότερο επίπεδο γυαλίσματος.“

Το πρώτο “major Story DLC” για το Dying Light 2: Stay Human αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβρη σε PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

The post Dying Light 2: Stay Human – Καθυστέρηση για το πρώτο Story DLC appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα