Exoprimal: το νέο IP από την Capcom

Η Capcom ανακοίνωσε το Exoprimal, έναν “περίεργο  πνευματικό διάδοχο” του Dino Crisis, με πρωταγωνίστρια μια χαρακτήρα με ροζ μαλλιά, που μοιάζει πολύ με την πρωταγωνίστρια τη Regina από την εν λόγω κλασική σειρά.

Αν και μια πιθανή σύνδεση του με την Dino

Crisis σειρά δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί ή αναφερθεί, το Exoprimal θα διαθέτει ένα τεράστιο αριθμό από προϊστορικά θηρία, που έχουν ξεχυθεί σε μια πόλη μέσω μιας μαύρης τρύπας. Σύμφωνα με το reveal trailer του τίτλου, οι παίκτες θα λάβουν τον ρόλο ενός armourer operative, έχοντας ως αποστολή την καταπολέμηση της επίθεσης των τεράτων.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της Capcom, το Exoprimal πρωτοπορεί σε μια νέα εμπειρία πολλών παικτών που βασίζεται σε co-op – αλλά με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Στην κύρια λειτουργία του παιχνιδιού, το Dino Survival, οι ομάδες παλεύουν για κάθε ανάσα ενάντια σε αμέτρητους δεινόσαυρους ενώ αγωνίζονται για να ολοκληρώσουν αποστολές πριν από τις αντίπαλες ομάδες σε αγώνες 5v5. Ένας δυναμικός συνδυασμός στόχων κρατά τους παίκτες σε επιφυλακή και διασφαλίζει ότι κάθε αγώνας είναι διαφορετικός από τον τελευταίο.

Οι Exofighters θα πρέπει να παραμείνουν στο μυαλό τους καθώς τα κυνήγια μεταβαίνουν σε παραδόσεις πολύτιμων φορτίων ή σε απελπισμένες τελευταίες στάσεις ενάντια στις ανελέητες επιθέσεις. Οι αντίπαλες ομάδες έχουν ακόμη και ευκαιρίες να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους κατά μέτωπο και να εμποδίσουν την πρόοδό τους. Ενώ το Exoprimal επικεντρώνεται αποκλειστικά σε πολλούς παίκτες, μια αφήγηση είναι συνυφασμένη σε όλο το παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν να βυθίσουν τα δόντια τους στην πλούσια ιστορία και τους πολύχρωμους χαρακτήρες του κόσμου ξεκλειδώνοντας νέα νήματα ιστορίας και συνθέτοντας το μυστήριο πίσω από τα ξεσπάσματα των δεινοσαύρων.

Οι Exofighters είναι πάντα περισσότεροι και πρέπει να συνεργαστούν για να ξεπεράσουν τις συντριπτικές πιθανότητες. Οι Exosuits τους διατίθενται σε μια σειρά από κατηγορίες, καθεμία από τις οποίες παίζει έναν ξεχωριστό ρόλο στη μάχη. Μοντέλα επίθεσης όπως ο σκοπευτής Deadeye και ο προσανατολισμένος στη μάχη σώμα με σώμα Zephyr διαπρέπουν στο να περιορίζουν τα εχθρικά σμήνη. Εν τω μεταξύ, τανκς όπως το ασπίδα Roadblock και τύποι υποστήριξης όπως ο ζωτικής σημασίας Witchdoctor βοηθούν να κρατηθούν όλοι ζωντανοί για να πολεμήσουν. Κάθε μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ένα μοναδικό οπλοστάσιο και ειδικές ικανότητες. Οι παίκτες μπορούν ακόμη και να ανταλλάσσουν Exosuits εν κινήσει για να ξεπεράσουν οποιαδήποτε κατάσταση, όσο τρομερή κι αν είναι.

Το Exoprimal θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

The post Exoprimal: το νέο IP από την Capcom appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα