GameOver Webcast #497

Καθώς ο Ιανουάριος έφτασε πια στο τέλος του, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ήδη μπει σε μια σαφώς πιο ενδιαφέρουσα περίοδο για το gaming. Από την κυκλοφορία των God of War σε PC, Uncharted: Legacy of Thieves σε PS5 και Pokemon Arceus σε Switch

που είχαμε λίγες ημέρες πριν, μέχρι τα Dying Light 2, Crossfire X, Horizon Forbidden West και Elden Ring (μεταξύ άλλων), που περιμένουμε τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, είναι σαφές ότι η κατάσταση “ζεστένεται” και πως το επόμενο διάστημα θα έχουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να βλέπουμε και να συζητάμε.

Έτσι, στο Webcast #497, που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου λίγο μετά τις 22:00, θα ρίξουμε μια ματιά και θα σχολιάσουμε τις κυκλοφορίες του Φεβρουαρίου, θα μιλήσουμε για τα παιχνίδια που παίζουμε το τελευταίο διάστημα, θα προτείνουμε ταινίες και σειρές ενώ δεν θα λείψουν (όπως πάντα) συζητήσεις διαφόρων θεμάτων.

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο “μπλε” κανάλι μας (για Webcasts, Video Reviews και Vidcasts) και στο “κίτρινο” κανάλι μας (για live streams και live σχολιασμό εκδηλώσεων) ή/ και να πατήσετε το “καμπανάκι” alert ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για το πότε ξεκινάμε ζωντανή μετάδοση ή πότε ανεβαίνει κάποιο νέο video.

The post GameOver Webcast #497 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα