GameOver Webcast #503

Ξανά στα μικρόφωνα των εκπομπών μας θα είμαστε για μια ακόμα εβδομάδα. Τη Δευτέρα 21/3, λίγο μετά τις 22:00, θα ξεκινήσει η μετάδοση από το YouTube, με συζήτηση για την επικαιρότητα, σχολιασμό όσων είδαμε από το πολύ ενδιαφέρον Hogwarts Legacy και για τα παιχνίδια που παίζουμε αυτό το διάστημα, προτάσεις ταινιών και σειρών, αλλά και πολλά ακόμα.

Επίσης, οι διαγωνισμοί των Webcasts συνεχίζονται, αυτή τη φορά με πολλά πακέτα παιχνιδιών που προσέφερε για τις εκπομπές

και την κοινότητα του GameOver ένα φίλος του site. Αυτή τη Δευτέρα θα ξεκινήσει λοιπόν μια σειρά διαγωνισμών με δώρα διάφορα πακέτων παιχνιδιών για Xbox One και Xbox 360. Περισσότερα για τον διαγωνισμό, τα παιχνίδια που θα περιλαμβάνουν τα πρώτα δύο πακέτα και τον τρόπο συμμετοχής θα μάθετε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο “μπλε” κανάλι μας (για Webcasts, Video Reviews και Vidcasts) και στο “κίτρινο” κανάλι μας (για live streams και live σχολιασμό εκδηλώσεων) ή/ και να πατήσετε το “καμπανάκι” alert ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για το πότε ξεκινάμε ζωντανή μετάδοση ή πότε ανεβαίνει κάποιο νέο video.

The post GameOver Webcast #503 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα