Gameplay από το Trek To Yomi

Οι Leonard Menchari και Flying Wild Hog έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για το Trek To Yomi, της επερχόμενης, σε ασπρόμαυρο φόντο, επικής ιστορίας με σαμουράι, που θα εκδοθεί από την Devolver Digital.

Αποτελώντας ένα “cinematic action adventure” στη Φεουδαρχική Ιαπωνία, το Trek To Yomi περιλαμβάνει μάχες γεμάτες με προκλήσεις,

όπου “θα παίζει ρόλο σε μεγάλο βαθμό η υπομονή και ο συγχρονισμός των παικτών”, καθώς ο πρωταγωνιστής του τίτλου χρησιμοποιεί τη δύναμη των αντιπάλων του εναντίον τους, χρησιμοποιώντας γρήγορους ελιγμούς για να τους βγάλει εκτός ισορροπίας, ανοίγοντας το παράθυρο για ένα φονικό χτύπημα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας σε γραφικές αλλά και επικίνδυνες ταυτόχρονα περιοχές θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια σειρά από εχθρούς, συμπεριλαμβανομένων τοξοτών, λογχοφόρων, τουφεκιοφόρων, ακόμη και υπερφυσικών εχθρών, που πιστεύεται ότι αποτελούν μέρος της λαϊκής παράδοσης.

Το Trek To Yomi θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 και PC την Άνοιξη του 2022, ενώ θα είναι διαθέσιμο Day One μέσω του Xbox Game Pass.

The post Gameplay από το Trek To Yomi appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα