Gameplay υλικό από το Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

Το Werewolf: The Apocalypse – Earthblood μετρά αντίστροφα για την ημέρα κυκλοφορίας του την επόμενη εβδομάδα. Με την παραπάνω ευκαιρία η Nacon, έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer, παρουσιάζοντας μας τις τρεις μορφές που μπορεί να πάρει ο βασικός χαρακτήρας του τίτλου, Cahal.

Η Homid form είναι μια ανθρωποειδής μορφή, που θα επιτρέπει στον Cahal να βγάζει αθόρυβα από την μέση τους φρουρούς, να χακάρει υπολογιστές και να χρησιμοποιεί μια θανατηφόρα βαλλίστρα. Με την Lupus form που μοιάζει με λύκο, ο Cahal θα μπορεί να ξεγλίστρα από τους φρουρούς και να διεισδύσει

στις εγκαταστάσεις της Endron μέσα από αεραγωγούς. Τέλος, θα έχουμε τη Crinos form, όπου ο Cahal θα μεταμορφώνεται σε έναν άγριο λυκάνθρωπο, ικανό να προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε πολλαπλά κύματα εχθρών και να εξαπολύει αρκετές ειδικές ικανότητες.

“Αυτός ο μοναδικός μηχανικός μεταμόρφωσης επιτρέπει παραλλαγές στο στυλ παιχνιδιού και διαφορετικούς τρόπους για να ξεπεραστούν τα εμπόδια. Είτε επιλέξετε stealth, assassination ή την βάναυση και βίαιη προσέγγιση, ο Cahal έχει πολλά ταλέντα για να χρησιμοποιήσετε”, αναφέρει το επίσημο Δελτίο Τύπου.

Παρακάτω μπορείτε να το δείτε τον τίτλο σε δράση.

Το Werewolf: The Apocalypse – Earthblood αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 4 Φεβρουαρίου 2021.

The post Gameplay υλικό από το Werewolf: The Apocalypse – Earthblood appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα