Netflix Games

Εδώ και αρκετό καιρό το Netflix έχει εκδηλώσει και εμπράκτως το ενδιαφέρον και την πρόθεσή του να ασχοληθεί με το κομμάτι του gaming. Απόρροια αυτής της προσπάθειας του streaming γίγαντα είναι και η προσθήκη αρκετών gaming τίτλων εντός της υπηρεσίας και της εφαρμογής του.

Όπως και το Apple Arcade, τα παιχνίδια Netflix δεν περιέχουν διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής. Τη βιβλιοθήκη των gaming τίτλων μπορείτε

να τη βρείτε μέσα στην εφαρμογή Netflix για iOS και Android -που πιθανότατα έχετε ήδη κατεβασμένη- στο tablet ή το κινητό σας και να έχετε πρόσβαση σε τίτλους όπως τα Into the Breach, Kentucky Route Zero, Immortality, TMNT: Shredder’s Revenge, Oxenfree, Valiant Hearts: Coming Home κ.α. με τον κατάλογο βιντεοπαιχνιδιών του Netflix να έχει μια μεγάλη και ποικιλόμορφη λίστα τίτλων.

Κάθε βαθμίδα συνδρομής στο Netflix παρέχει πρόσβαση στην αυξανόμενη σειρά βιντεοπαιχνιδιών της εταιρείας που περιλαμβάνει περισσότερους από 50 τίτλους. Μόνη προϋπόθεση για την πρόσβαση σε αυτούς του τίτλους μέσου του κινητού σας ή του tablet είναι απλά μια ενεργή συνδρομή στο Netflix και αρχική πρόσβαση στο ίντερνετ για να κατεβάσετε το εκάστοτε παιχνίδι.

Τα παιχνίδια δεν έχουν διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής και είναι διαθέσιμα χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Προς το παρόν οι τίτλοι είναι παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα και tablet Android και iOS και δεν μπορείτε να τα παίξετε σε οθόνη ή τηλεόραση. Ωστόσο, αυτό μπορεί σύντομα να αλλάξει, καθώς το Netflix φέρεται να εργάζεται πάνω σε έναν τρόπο για να παίζετε τα παιχνίδια του σε μια τηλεόραση χρησιμοποιώντας ένα παραδοσιακό χειριστήριο παιχνιδιών.

Πώς να κατεβάσετε παιχνίδια Netflix

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αποκτήσετε πρόσβαση στα παιχνίδια Netflix από την κινητή σας συσκευή. Η πρώτη μέθοδος είναι να επισκεφθείτε την ενότητα παιχνιδιών μέσα στην εφαρμογή Netflix και να περιηγηθείτε στον κατάλογο. Μόλις επιλέξετε ένα παιχνίδι, αυτό κατεβαίνει αυτόματα από το κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας παιχνίδια από το App Store ή το Play Store. Ανεξάρτητα από αυτό, θα χρειαστείτε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας στο Netflix για να παίξετε. Τα παιχνίδια που έχετε κατεβάσει εμφανίζονται τόσο στη σειρά Mobile Games στην εφαρμογή Netflix όσο και στην αρχική οθόνη της συσκευής σας.

Dust & Neon

Σε αυτό το roguelite shooter βρίσκεστε σε μια φουτουριστική Άγρια Δύση όπου τα ρομπότ κυριαρχούν, παίζετε ως ένας κλωνοποιημένος Gunslinger, ο οποίος επιστρέφει πίσω στη ζωή με στόχο την καταπολέμηση της καταπίεσης των ρομπότ.

Into the Dead 2: Unleashed

Κάντε ό,τι χρειάζεται για να σώσετε την οικογένειά σας και να επιβιώσετε από την αποκάλυψη των ζόμπι. Εξερευνήστε μια νέα ιστορία μαζί με ολοκαίνουργιους χαρακτήρες από το Night of the Living Dead.

Poinpy

Αναπηδήστε και αποφύγετε τους ευφάνταστους εχθρούς του παιχνιδιού με στόχο να ταΐσετε το μπλε θηρίο που σας κυνηγάει. Ένα vertical climber παιχνίδι από τον δημιουργό του βραβευμένου Downwell, Ojiro Fumoto.

TMNT: Shredder’s Revenge

Leonardo, Raphael, Donatello, Michelangelo αλλά και άλλοι γνωστοί χαρακτήρες του εμβληματικού για την δεκαετία των ’80s κόμικ, επιστρέφουν σε αυτό το νοσταλγικό beat ’em up εμπνευσμένο από τα γνωστά Χελωνονιντζάκια. Cowabunga!

Tomb Raider Reloaded

Αναλαμβάνετε τον ρόλο της γνωστής αρχαιολόγου Lara Croft. Ανακαλύψτε αρχαία κειμήλια, αποφύγετε κρυφές παγίδες και χρησιμοποιήστε τα εμβληματικά δίδυμα πιστόλια της ενάντια σε άγριους εχθρούς σε αυτή την περιπέτεια που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Before Your Eyes

Μια συναισθηματική αφηγηματική περιπέτεια πρώτου προσώπου, όπου ελέγχετε την ιστορία -και επηρεάζετε τα αποτελέσματά της- χρησιμοποιώντας τα μάτια σας ανοιγοκλείνοντάς τα. Μέσω μιας πρωτοποριακής τεχνικής θα μπείτε σε έναν κόσμο αναμνήσεων, καθώς ολόκληρη η ζωή σας περνάει μπροστά από τα μάτια σας.

Kentucky Route Zero

Ανεξόφλητα χρέη, μυστηριώδεις ταξιδιώτες, ένα στοιχειωμένο παρελθόν αλλά και ένα αβέβαιο και εγκαταλελειμμένο μέλλον, συνυπάρχουν σε αυτόν τον ιδιαίτερο τίτλο. Ταξιδέψτε σε μια μυστική υπόγεια λεωφόρο για να βρείτε μια κοινότητα σε αυτό το μυστικιστικό παιχνίδι περιπέτειας.

OXENFREE

Μια διασκεδαστική βραδιά πάρτι παίρνει μια υπερφυσική τροπή για τους εφήβους του Camena High. Ξεκλειδώστε τα μυστήρια ενός φανταστικού ρήγματος σε αυτό το παιχνίδι με στοιχεία θρίλερ το οποίο βασίζεται κυρίως στις επιλογές.

Stranger Things: 1984

Σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο βασίζεται στο κόσμο της πετυχημένης σειράς του Netflix Stranger Things, ακολουθείτε τον Hopper και τη γνωστή παρέα των παιδιών της σειράς σε αποστολές γύρω από το Hawkins και το Upside Down. Μια στυλιζαρισμένη ρετρό περιπέτεια γεμάτη συλλεκτικά αντικείμενα για τους λάτρεις του κόσμου του Stranger Things.

Twelve Minutes

Σε αυτό το διαδραστικό θρίλερ ακούγονται οι φωνές των James McAvoy, Daisy Ridley και Willem Dafoe. Στόχος σας είναι να ξεφύγετε από έναν εφιάλτη ο οποίος επαναλαμβάνετε αδιάκοπα.

Valiant Hearts: Coming Home

Γίνετε ένας αφανής ήρωας. Λύστε γρίφους, πετάξτε πάνω από το χάος και θεραπεύστε τους τραυματίες σε αυτή τη συνέχεια του πετυχημένου –και όχι άδικα- παιχνιδιού περιπέτειας Valiant Hearts της Ubisoft. Ο sequel τίτλος όπως και το αρχικό παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από και λαμβάνει χώρα στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Arcanium: Rise of Akhan

Επιλέξτε τους ήρωές σας και ξεκινήστε μια επική αποστολή για να σώσετε τον κόσμο του Arzu σε αυτό το roguelike ανοιχτού κόσμου με στοιχεία στρατηγικής το οποίο παίζεται με κάρτες.

Heads Up!

Το κλασικό παιχνίδι Heads Up, στο οποίο μια ομάδα φίλων καλείται να περιγράψει σε έναν παίκτη μια λέξη η οποία εμφανίζεται στην οθόνη. Πλέον έρχεται και με λέξεις και περιγραφές βασισμένες σε γνωστούς και αγαπημένους τίτλους του Netflix.

Asphalt Xtreme

Σε αυτό τον off-road racing τίτλο θα έχετε τη δυνατότητα να περάστε μέσα από φαράγγια, να διασχίστε αμμόλοφους και να προσπεράσετε τους αντιπάλους σας.

Dungeon Dwarves

Οδηγήστε την ομάδα των Νάνων σας μέσα σε ανεξερεύνητες σπηλιές και μπουντρούμια. Εξερευνήσετε περιοχές, ενισχύσετε τους ήρωες σας με τελικό στόχο να νικήσετε τους ισχυρούς εχθρούς που υπάρχουν. Οι νάνοι της ομάδας σας έχουν ο καθένας τις δικές του δυνάμεις και ικανότητες που μπορούν να καταστρέψουν τα πάντα, από πέτρα και πολύτιμους λίθους μέχρι τέρατα.

Immortality

Μια πρωταγωνίστρια ταινιών μόλις εξαφανίστηκε ξαφνικά. Οι ταινίες της δεν έχουν κυκλοφορήσει. Ερευνήστε τις χαμένες τις ταινίες και ξεκλειδώσετε τα μυστικά πίσω από την εξαφάνισή της. Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή την οποία αξίζει κανείς να δοκιμάσει.

Wonderputt Forever

Το Wonderputt Forever φέρνει μια φρέσκια οπτική στα μίνι γκολφ. Πλοηγηθείτε σε δεκάδες μοναδικά γήπεδα και τελειοποιήστε το σκορ σας.

Into the Breach

Σε αυτό το εθιστικό και καλοσχεδιασμένο turn-based παιχνίδι στρατηγικής έχετε ως στόχο να οδηγήσετε μια ομάδα ώστε να σώσετε τον κόσμο από τους εξωγήινους εισβολείς.

Terra Nil

Στον τίτλο καλείστε να αναζωογονήστε μια άγονη ερημιά. Φυτέψτε δάση, καθαρίστε το έδαφος και καθαρίστε τους μολυσμένους ωκεανούς για να μετατρέψετε ένα κατεστραμμένο περιβάλλον σε οικολογικό παράδεισο.

Exploding Kittens

Το ευφάνταστο Exploding Kittens –όπως προδίδεται και από τον τίτλο του- είναι ένα παιχνίδι καρτών που έχει ως κεντρικό θέμα του τις γάτες.

Moonlighter

Το Moonlighter συνδυάζει το γεμάτο δράση dungeon crawling με τη χαλαρωτική διαχείριση καταστημάτων. Κυνηγήστε τέρατα τη νύχτα και πουλήστε τα φανταστικά σας προϊόντα στους πελάτες την ημέρα.

Reigns: Three Kingdoms

Διαλέξετε ανάμεσα σε διάφορες στρατιωτικές διαπραγματεύσεις, παντρευτείτε για να ενισχύσετε συμμαχίες και στρατολογήστε στρατιώτες για να πολεμήσουν σε μάχες με κάρτες που βασίζονται στη γνωστή σειρά.

Spiritfarer

Κατασκευάστε ένα σκάφος για να εξερευνήσετε τον κόσμο, και στη συνέχεια γίνετε φίλοι και φροντίστε τα πνεύματα πριν τα αφήσετε στη μεταθανάτια ζωή. Καλλιεργήστε, εξορύξτε, ψαρέψτε, μαζέψτε, μαγειρέψτε και κατασκευάστε τα προϊόντα σας σε μυστικιστικές θάλασσες.

Desta: The Memories Between

Ξαναζήστε αναμνήσεις, ξαναβρείτε φίλους και αποκαταστήστε σχέσεις σε αυτό το σουρεαλιστικό παιχνίδι που βασίζεται στην εξερεύνηση.

Mahjong Solitaire
Ο γνωστός τίτλος Mahjong στον οποίο πρέπει να διαλέξετε τα σωστά κομμάτια του παζλ και να κάνετε συνδυασμούς ώστε να «καθαρίσετε» το κάθε επίπεδο.

Solitaire
Η διαχρονική πασιέντζα επιστρέφει και προστίθεται στον κατάλογο του Netflix.

The post Netflix Games appeared first on GameOver.

Keywords
netflix, games, games, netflix, app store, play store, apple, ios, android, tablet, home, store, play, mobile, dust, νέα, night, μπλε, james, mcavoy, ubisoft, sequel, γκολφ, terra, δραση, memories, παζλ, gameover, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , η ημέρα της γης, θηκη κινητου, η ζωη, play store, αποτελεσματα, γηπεδα, θεμα, θηριο, θριλερ, κινητα, κινητα τηλεφωνα, παιχνιδια, πνευματα, ταινιες, τηλεοραση, apple, ios, james, ubisoft, αξιζει, αναμνησεις, αποκαλυψη, απλα, αρχαια, βραδια, βρειτε, γατες, διδυμα, δυνατοτητα, εδαφος, ερχεται, ζωη, ζομπι, ιντερνετ, ηρωες, γκολφ, κινητο, ματια, μινι, μπλε, μπορειτε, μυστηρια, μυστικα, νυχτα, ομαδα, παντα, οθονη, οικογενεια, παζλ, περιβαλλον, πετρα, πιστολια, ρετρο, ρομποτ, ρολο, συνεχεια, συντομα, σειρα, τιτλος, χαος, αγορες, app store, mobile, sequel, εφαρμογη, road, φιλοι, γινετε, gameover, home, ηρωας, χωρα, ιδιαιτερο, κομματι, λεξεις, mcavoy, memories, μεθοδος, μπροστα, night, παιχνιδι, play, tablet, θαλασσες, store
Τυχαία Θέματα