Open Beta για το Street Fighter 6

Η Capcom ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει μια open beta για το Street Fighter 6 σε Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC (μέσω Steam) το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα η δόκιμη θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Μαΐου

έως τις 21 Μαΐου και θα προσφέρει το ίδιο περιεχόμενο με την closed beta που έλαβε μέρος τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Η open beta θα επιτρέψει στους παίκτες να συμμετέχουν σε Ranked Matches, Casual Matches, Battle Hub Matches, Open Tournaments και να δοκιμάσουν το Training Mode. Όσον αφορά στους χαρακτήρες και τα επίπεδα, θα έχουμε οκτώ μαχητές και έξι επίπεδα. Αναλυτικά οι χαρακτήρες και τα επίπεδα είναι τα παρακάτω:

Open Beta Fighters

LukeJamieRyuChun-LiGuileKimberlyJuriKen

Open Beta Stages

Metro City DowntownGenbu Temple Carrier Byron Taylor Tian Hong Yuan The Macho RingTraining Room

You've all been asking!

Play the Open Beta for #StreetFighter6 from May 19-21. Experience the content from Closed Beta Test #2, including 8 characters and various ways to play online!

https://t.co/cUsf8PXM5j pic.twitter.com/HhlqCDCCA4

— Street Fighter (@StreetFighter) May 8, 2023

Η δυνατότητα του predownload της Street Fighter 6 Open Beta θα είναι διαθέσιμη μέσω του Xbox Games Store, PlayStation Store και Steam από τις 16 Μαΐου. Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο της σειράς Street Fighter.

The post Open Beta για το Street Fighter 6 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα