Overview trailer για το Dragon Ball: The Breakers

Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα ένα εκτενές gameplay overview trailer για το Dragon Ball: The Breakers, τον επερχόμενο asymmetrical multiplayer τίτλο που βασίζεται στη δημοφιλή anime σειρά.

Επτά παίκτες θα αναλαμβάνουν τον ρόλο των Survivors χωρίς να έχουν κάποια υπερδύναμη, προσπαθώντας να επιβιώσουν και να δραπετεύσουν, ενώ ένας παίκτης θα αναλάβει το ρόλο του υπερκακού Raider,

επιλέγοντας από τους Freiza, Cell ή Buu από το Dragon Ball Z. Για να μπορέσουν να ξεφύγουν από το πεδίο της μάχης, οι Survivors πρέπει να ενεργοποιήσουν το Super Time Machine, προστατεύοντας το Startup System που εμφανίζεται στη μέση του χάρτη για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, ακόμη και για να εμφανιστεί το Startup System, οι Survivors πρέπει να ενεργοποιήσουν power keys, τα οποία βρίσκονται κρυμμένα στον χάρτη. Όσο περισσότερα power keys ενεργοποιηθούν, τόσο λιγότερος χρόνος χρειάζεται για την ενεργοποίηση του Startup System. Οι Survivors μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την Change Power για να πάρουν προσωρινά τις μορφές ηρώων όπως ο Vegeta και ο Krillin, αλλά είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσουν ως την έσχατη λύση.

Από την άλλη πλευρά, ο Raider θα κερδίσει το παιχνίδι εάν μπορέσει να σταματήσει την ενεργοποίηση του Super Time Machine ή εάν μπορέσει να νικήσει όλους τους Survivors. Ο Raider θα μπορεί επίσης να εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της μάχης. Για παράδειγμα, ο Cell ξεκινά με τη larvae (προνύμφη) μορφή του και εξελίσσεται καθώς απορροφά Survivors και NPCs από τον χάρτη. Διαφορετικοί Raiders έχουν διαφορετικές δεξιότητες, ειδικές επιθέσεις και τρόπους εξέλιξης.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορούμε να δούμε κατά την διάρκεια των 11 λεπτών του trailer παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών και για τις δύο πλευρές.

Το Dragon Ball: The Breakers αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC μέσα στο 2022.

The post Overview trailer για το Dragon Ball: The Breakers appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα