Pokemon Scarlet και Violet: Γνωρίζοντας την περιοχή Paldea

Το σημερινό Pokemon Presents έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για τα Pokemon Scarlet και Violet. Οι δύο τίτλοι σηματοδοτούν την έλευση της 9ης γενιάς τίτλων Pokemon και θα προσφέρουν νέες εκπλήξεις στους παίκτες.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ιθύνοντες της Game Freak, τα Pokemon Scarlet

και Violet θα περιέχουν τρεις ιστορίες. Η μία αφορά στην ολοκλήρωση της Πρόκλησης των Γυμναστηρίων και στη αξιολόγηση της τοπικής Pokemon League. Οι άλλες δύο θα αφορούν στην εξερεύνηση του (ανοικτού) κόσμου, χωρίς να δίνονται αρκετές πληροφορίες για την ώρα. Το πως ο παίκτης θα προσεγγίσει αυτές τις τρεις ιστορίες είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά εκείνον. Το μέχρι πρότινος scripted κομμάτι των τίτλων απομακρύνεται μάλλον οριστικά, δίνοντας στον παίκτη πλήρη ελευθερία κινήσεων.

Η ιστορία ξεκινά

Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός μαθητή που γράφεται στην ακαδημία των τίτλων. Ως μαθητής της ακαδημίας, καλείται να συμμετάσχει σε ένα “Κυνήγι Θησαυρού”, που θα τον ταξιδέψει σε ολόκληρη τη Paldea. Παρέα στο ταξίδι γύρω από την περιοχή θα μας κάνουν τα θρυλικά Pokemon Koraidon και Miraidon. Τα δύο αυτά Pokemon μπορούν να τροποποιήσουν το σώμα τους για να προσφέρουν νέες μεθόδους εξερεύνησης. Το γρήγορο ταξίδι, η πλοήγηση μέσα από τις υδάτινες περιοχές και το πέταγμα είναι μερικές μόνο από τις ικανότητες των θρυλικών Pokemon. Στην Paldea, ο παίκτης θα γνωρίσει μερικά νέα Pokemon, αλλά και τις regional forms ήδη υπάρχοντων πλασμάτων. Νέα πλάσματα θα περιμένουν στην επόμενη στροφή, όπως και μερικά από τις προηγούμενες γενιές, δίνοντας ζωή στην Paldea.

Τοπικό και διαδικτυακό co-op

Κομβικής σημασίας χαρακτηριστικό των Pokemon Scarlet και Violet είναι και η αλληλεπίδραση με άλλους παίκτες. Σε συγκεκριμένα σημεία (Union Circles) οι παίκτες θα μπορούν να συνδεθούν με έως και τρεις παίκτες ταυτόχρονα. Θα μπορούν να ανταλλάξουν Pokemon, να αναμετρηθούν σε μάχες και να εξερευνήσουν μαζί την περιοχή. Το συνεργατικό παιχνίδι απαιτεί είτε τοπική σύνδεση, είτε σύνδεση της κονσόλας στο Internet.

Επίσης, ένα νέο χαρακτηριστικό περιμένει τους παίκτες να το ανακαλύψουν και να το χρησιμοποιήσουν. Πρόκειται για το φαινόμενο Terastal, το οποίο…κρυσταλλοποιεί τα Pokemon στη μάχη. Τα Terastal Pokemon μπορούν να εκτελούν πιο δυνατές επιθέσεις που σχετίζονται με τον τύπο τους. Υπάρχουν, όμως, και κάποια Terestal Pokemon που μπορούν να αλλάζουν και τον δικό τους τύπο. Πολλά από αυτά θα μπορούν να αποκτηθούν μέσα από τα νέα Raid Battles. Ο μηχανισμός τους έχει διαφοροποιηθεί αρκετά από την προηγούμενη γενιά και πλέον η επιτυχής ολοκλήρωσή τους είναι καθαρά…θέμα χρόνου. Εκεί οι παίκτες θα δρουν κατά βούληση, χωρίς να περιμένουν τους άλλους παίκτες να εκτελέσουν τις δικές τους κινήσεις.

Αυτά και άλλα πολλά θα περιμένουν τους παίκτες που θα ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι στην Paldea. Θυμίζουμε πως τα Pokemon Scarlet και Violet αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις 18 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στο Nintendo Switch.

The post Pokemon Scarlet και Violet: Γνωρίζοντας την περιοχή Paldea appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα